Kommentera här (1)
Den där boxern alltså....

 

Han testar matte och husse till alla bristningsgränser just nu och tålamodet pulserar ute i spetsarna. Genar över soffbordet precis som att det inte är något konstigt alls, gräver gropar i gräsmattan som på löpande band, biter av grenar från växterna i trädgården och lägger sig och tuggar på dom, tuggar sönder sin säng och har skitroligt med all stoppning, hämtar våra skor och tuggar på dem.

 

Det är så tydligt när han går in i nya faser för han har inte brytt sig om våra skor sådär värst mycket innan och han har absolut inte traskat över bordet eller hoppat upp på diskbänken med framtassarna. Han har även börjat med att kissa i protest på golvet när vi är en trappa upp och han och Rossie får stanna nere.

 

DOCK så har vi för tredje natten fått sova en HEL natt utan att han behövt gå ut och göra nummer. Det är kul och detta bidrar till pluspoäng för hans del….. hunnabracka… Jag har tappat räningen på hur många gånger jag skulle kunna sälja honom, haha. Tur för honom att han är söt och charmig och trygghetsingivande när jag är ute i trädgården på kvällarna och vattnar.  

 


Kommentarer
Ina

Ha,ha, han har pratat för mycket med Ivan...

2014-04-03 @ 10:25:24




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0