Kommentera här (3)
Bostonterrier i glasblocksdusch.

 
Rossie har varit nere i källaren och inspekterat vår framtida tvättstuga/badrum. Hihi hon såg ganska rolig ut!
 
Nu börjar det likna ett rum. Det är en hel del kvar men sakta men säkert.. Duschen ska färdigställas och sen är det badkarsjakt. Tänk att detta var ett mörkt, fuktigt och spindlarnas paradis innan. Detta är så roligt och att bygga en dusch av glasblock var riktigt roligt och man kan spåra ur totalt och bygga precis som man vill.
 
Nä här kan jag inte sitta, ska bege mig iväg till Fjällfotasjön och gå nyårspromenad med pojkarna. 
 
Gott Nytt år och var rädda om er! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här (2)
♡♡

 
 

Nu är julen över och två arbetsdagar ska få bryta av och påminna om verkligheten, sen är det nyårsafton enligt almanackan. 

 

Idag gick Rossie och jag första gången ensamma på vår fasanrunda. Jag försökte att inte tänka för mycket men det var oundvikligt, Vår älskade ChabbeMen nu blir det nog lättare och lättare. Rossie får hjälpa oss att vara glada och se allt från den ljusa sidan.

 

Det är så typiskt mig men tror ni inte jag har kommit på vad jag ska göra för vårlöksplantering i gräsmattan. Jodå,, synd bara att det är helt fel säsong och att det är svårt att få tag på så många lökar nu. Tur det eftersom det ska köpas en massa till tvätt- och badrummet i källaren. 

 

Glasblocken till duschen är uppe och ska bara fogas. Tvättmaskin och torktumlare är inköpt så nu är det badkar, toalett, vask och bänkskiva kvar. Vi vet vad vi ska göra med våra pengar .....

Nu är det soffmys som står på schemat! 

 

.   


Kommentera här (2)
Tillbaka till tresamhet....

Det är med en stor hård klump i hjärtat som jag försöker skriva orden... Natten har varit den längsta jag upplevt och ögonen är helt suddiga av alla tårar. Hjärtat rusar och det är svårt att andas. I två år fick vi låna honom och vi ångrar inte en enda sekund. (20130924-20151222)
 
Domen blev njurvikt som förmodligen var medfött. Blodprovet visade så dåligt värde och han led av det. Vetrinären sa att njuren kunde ge upp när som och rekommenderade sprutan. 
 
Jag fick köra hem från jobb och möta en väldigt ledsen sambo och en Chabbe som lekte med bollen lyckligt ovetandes om vad som skulle hända. 
 
Tiden står still och gråten attackerar stötvis. Chabbe finns inte längre med oss men han har i aldra högsta grad satt sina spår hos oss alla. 
 
Nu ser jag knappt vad jag skriver av alla tårar och Rossie står och vill trösta.
 
Tiden läker sår.... 
 
 

Kommentera här (1)
En Bostonterrier....

Älskar att starta min söndag med en timmes spinning 😥. 
 
Tänkte äta, dricka zoegas och puzzla lite innan en promenad med doggsen. Här är en annan som tycker att promanden står högs upp på listan och försöker få all min uppmärksamhet. Hon vet precis hur hon ska locka fram rastlösheten i sin matte så det är bara att bege sig ut 😊.
 
 
 
 

Kommentera här (0)
En ledig dag

 

En ledig dag från jobb är alltid skönt men rastlösheten har en förmåga att hälsa på. Känns fel och nästan lite förbjudet att vara hemma en helt vanlig vardag så då måste jag alltid göra så mycket, tvätta, städa, bädda rent, handla och fixa. 

 

Det är inte så roligt väder men jag tog doggsen och promenerade över till skogen bara för att få komma ut. Vi har fått kämpa rätt mycket med Chabbe på våra promenader eftersom han är en ivrig, nyfiken och stark boxer. Han har dragit omkull mig och jag har vrickat fötter, jag har stått och skrikit på honom av ren hopplöshet då jag inte upplevt förbättringar i den hastighet som jag vill. Känslan av att vilja binda honom vid ett träd och gå hem har dykt upp flertalet gånger, haha! 

 

Men nu är det vänt på andra hållet, vi får kämpa med att få upp honom i hastighet på promenaderna. Han verkar inte vilja gå och tittar mest bakom sig hela tiden och dreglet hänger som en elva. Han brukar alltid ha för bra fart på promenaderna och dregla gör han nästan aldrig i vanliga fall. Att oberörd möta en förbipasserande hund skulle aldrig hända men han bryr sig inte märkbart längre.
( Jag klagar inte ;-) )

 

Han verkar inte ha ont någonstans då vi har genomsökt honom flertalet gånger, han äter och dricker som han ska. Kan det vara en fas i livet, han är två år. Höstdepression? 

 
 

Kommentera här (0)
Lucia


Spinning, veckohandling, promenad, bus i trädgården och tvätt. Idag skulle jag inte göra något men det blev att ta dagen som den kom 😊.

Fick sådan feeling idag så det blev pannerad rödspätta för mig till middag, får ju passa på när han icke fiskätarn jobbar. Fick även ihop en kålsallad vilket var väldigt gott. Apelsin i sallad var väldans smarrigt. 
Kommentera här (0)
Puzzla

Imorse flög jag upp ur sängen. Dukade fram frukost till både mig och hundar. Sen stack vi ut på morgonpromenad i detta underbara väder. 

Väl hemma så var jag vaken och gick igång med lite olika sysslor. Satt igång en maskin disk och en tvätt med filtar, plocka upp bajstollar i trädgården, putsa fönster, städa kylen, in till stan och handla färskfoder till Chabbe, rensat i hallen ner till källaren inför trappbyggning och avslutningsvis så har jag puzzlat lite. 

Tror att jag med en kopp te ska fortsätta puzzla och bara göra vad som faller mig in sen. Älskar att bara ta dagen som den kommer 😊


Kommentera här (1)
Besiktningsdamen

Nya saker kommer inte in utan att kontrolleras av den fyrbenta damen. I år blev det en minigran-variant för att få till lite stämning. När jag äntligen fick tag på denna växt så fick jag en liten gnista energi till att jul pynta lite till. Nu har vi fått upp adventsljusstaken, tre röda julstjärnor och den fina granen?! på nedanvåningen.

 

Inköpet av granen?! fick mig så i stämning så jag tog mig ut och med sällskap av stormen Helga satt upp ljusslingan längs med staketet. Såklart så är jag helnöjd nu, så mycket lite ljus kan göra.

 

Jaha, andra advent idag och jag har inte påbörjat julpyntning på ovanvåningen. Hopp och iväg!! 

 

 

 


Kommentera här (0)
Det jag är bra på......

 
... är att mysa ner mig och bara låta en bok omfamna mig med sin värld.
 
Även detta året blev det några böcker lästa. Jag tyckte nog att Stalker- Lars Kepler och Visning pågår- Sofie Sarenbrant var de bästa av dessa fjorton. Har du några boktips till mig så tas det glädjeligen emot :-) 
 
 
1. Glasklart- Karin Whalberg
2. Stalker- Lars Kepler
3. Hur kär får man bli? - Katarina Von Bredow
4. Linas kvällsbok 1&2 - Emma Hamberg
5. Knappt lovligKatarina Von Bredow
6. Räcker det om jag älskar dig? - Katarina Von Bredow
7. Expert på att rodna - Katarina Von Bredow
8. Styckertskan från lilla burma -Håkan Nesser
9. Visning pågår - Sofie Sarenbrant
10. Åttio dagar gul- Vina Jackson
11. Tusen små bitar - James Frey
12. Dålig karma- David Safier
13. GårdenTom Rob Smith
14. Skuggorna- Katarina Wennstam
 

 
 
 
 

RSS 2.0