Kommentera här (0)
Taklök och klätterros

 
 
Måndag och en ny orörd vecka. Det är en härlig känsla när man tycker att det är lätt att gå till jobb. Ingen söndagsångest här inte. Och vad kan vara bättre än att komma hem, helt tung i huvudet efter en hel dag på jobb, till en trädgård?! Ah I love it. 
 
 
 

Kommentera här (1)
Puss i källaren

 
Det har hänt mycket i källaren och det återstår en hel del arbeta kvar. Vår framtida tvättstuga/badrum skapas sakta men säkert och det finns inte beröm nog att ge till min underbart duktiga sambo som skapar detta helt på egen hand. 
 
 

Kommentera här (0)
Åska och muller

 
Tog beslutet att åka med hundarna en runda till skogen och insåg ganska snabbt att det var en mindre bra ideé. Regn och åska följde med oss och vi fick snällt åka hem igen. 
 
 

Kommentera här (0)
Mitt i veckan

 
Idag är en sådan dag då det är ganska lungt på jobb. Träningsvärken från gårdagens bodypumppass börjar gästa och hungern är bestående oavsett vad jag äter. 
 
Men snart är det lunch så min mage kan stilla sig lite... senare är det fika och efter det blir klockan fyra och arbetsdagen är över. Dagarna går så himla fort här och det är skönt. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Trädgården

På bara tre veckor har mina taklökar förökats från sju till tolv. Kul när det växer så fort, När de vuxit till sig lite och blivit sörre ska jag visa min tanke med dessa. Nu börjar även lite annat ögongodis i trädgården leverera och visa upp sig. Bland annat mitt träd som jag planterade förra årdet, fullt med knoppar som spricker ut i blom nu. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Trädgårdsmys efter Bodypump

 
 
Som alla andra tisdagar så blev det ett bodypump-pass efter jobb. Man måste ju smörja ryggraden. Efter träningen så fick magen lite mat, jag tog en dusch, hängde tvätt, strök och lade fram kläder inför morgondagen. När alla måsten var gjorda så gick jag ut i trädgården och umgicks med vårt plommonträd. Nu ser det lite mer välvårdat ut. Älskar livet på landet.
 
 

Kommentera här (2)
Ellen på besök.

 
 
Jag vet inte vem som kommer somna först, jag, Ellen, Rossie eller Chabbe. Det är fullt ös när mosters goding är på besök. 
 
 

Kommentera här (0)
Varm söndag

 
 
Sommaren har kommit och det är härligt. Solen gassar och vindkraftverken står still. Jag med hundarna söker oss in i garaget mellan varven då där är svalt och skönt. För övrigt så är det tvättdag och det ska även handlas hem inför veckan.. skönt att komma in i svalkande affär. Vi bara myser runt och njuter, har vätskekontroller och lite stänk i poolen. 
 
Imorgon är det jobb och det ska bli roligt. Jag trivs bra och nu är det lite extra roligt då jag ska få inreda mitt alldeles egna kontor. Jag måste köpa en liten radio som jag kan ha, har väldigt svårt för den där tystnaden... och blommor, kanske en fin tavla eller ett stort foto på doggsen eller något kuligt. Åh så roligt... Man ska ju trivas där man spenderar många timmar av sitt dygn. 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Sagt upp mig!

 
Nu är beslutet taget och mina sista timmar som ledsagare är förbi. Det känns väldigt vemodigt efter så många år, 7 år är ganska länge. Blev ledsagare februari 2008 och det har varit jätteroligt men nu känner jag att tiden inte räcker till och det är första gången på många år som jag bara kommer ha ett jobb. Självklart kommer jag sakna det väldigt mycket. 
 
 
 
 

RSS 2.0