Kommentera här (0)
Den roliga bollen...

 
 

Idag har vi fått gjort mycket. Tvättat hela dagen som vilken söndag som helst. Vi har hunnit med tippen, gjuta ner stolpskor till mina spaljéväggar, lagat väggen på garaget då jag tappade en sten på väggen, så kan ni ju räkna ut själv hur det slutade. Jag har läst lite och sovit mycket och som kompensation för det tog jag och Rosa ut oss på sex kilometer löprunda.

 

För att få ur oss det sista så busade vi med bollen en stund, men nu så håller vi kväll! 

Trevlig söndagskväll på er!

 


Kommentera här (1)
Storshopping....

Tanken har varit hela veckan att jag skulle åka in till stan och bara shoppa loss allt som tillfredställer mina ögon... haha jag suktade mest efter något att äta då jag hunnit bli hungrig igen. Nä det är nog så att jag ska shoppa när det faller i mina händer och inte på en förutbestämd dag.
 
Jaja, någon blev ju glad av att få en ny boll....
 
 

Kommentera här (0)
Hästapollarna


 
Lite spontant stack jag iväg och hälsade på syrran och hennes hästapollar som hon flyttat hem nu. Så himla vackert läge och urläckra hingstar. 
 

Kommentera här (1)
Första dagen på veckan.

 
Tillbaka på jobb efter två veckors semester... Inkorgen i jobbmailen var fullproppad men jag fick undan en hel del. Dagen har gått superfort och väl hemma var jag ganska trött i huvudet men hundarna fick ut mig på fasanrundan så vi fick rensat huvudet. 
 
 

Kommentera här (3)
En blåsig historia

 
 
Igårkväll kände jag starkt för att springa milen... Puhh tur jag inte hoppade på den efter ett uppehåll men löpning. Men det blev 5 kilometer i alla fall och det räckte gott och väl en dag som denna.
 
Min underbara hälft håller på för fullt nere i källaren och skapar sakta men säkert ett nytt utrymme till oss, tvättstuga/badrum. Det ser kanske inte så häftigt ut just nu men det ligger mycket arbete för att ha fått det såhär. 
 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Mallorca

 
Har stenen fallit ner över huset eller är huset byggt under stenen?
 
 
 
 
En vecka på Mallorca med svärföräldrarna. Tusen tack för resan, helt underbart. God mat, massa strandhäng och även en skvätt äventyr. Skönt med hyrbil så man kan köra runt på hela ön och bara göra det som faller en in. 
 
Det har varit jätteskönt med sol och annan miljö men det är rätt skönt att vara på hemmapan. Väl hemma så är det tillbaka till rutiner, mindre intag, mer promenader och träning. 
 
 
Idag har det bara stått trädgårdsarbete på schemat, så himla mysigt att bara springa runt och pilla och njuta. Dock inte så trevligt att gå runt med trimmern och köra över en bajs som stänkte iväg.... Tur det går att duscha av sig ;-)
 
Imorgon står det bebis- och trädgårdsmys på schemat. Skönt med långledighet!
 
 
 

Kommentera här (0)
Tar dagen som den kommer.

 
Idag gick det inte att sova.. klockan sex var jag vaken och redo för morgonpromenad med de fyrbenta. Sagt och gjort... tror att vi väckte liv i alla kaniner och fasaner i Skabersjö, för det blev ett himla liv och en väldig fart på dem. 
 
Efter promenaden har vi bara myst runt och småpillat i trädgården.. gått in och vilat en timme för att sen forsätta i trädgården. Det blev även en runda till tippen med lite småskröfs. Nu är jag helt färdig och tror att jag ska taktikvila en timme så jag kan ta ett ryck här inne också.... jo så får det bli! 
 

RSS 2.0