Kommentera här (0)
Semester

Två arbetsdagar kvar sen håller vi två veckors semester.
På måndag kommer plattläggaren hit och det ska bli roligt att se resultatet. Rätt mycket att gräva och många plattor som ska läggas. Skönt att veta att vi inte behöver göra det själv, lyx. 
 
Är supernöjd med trappan och det kommer bli kanonmysigt med plattor runt om. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Hur tänkte vi nu....?

Det är något som tuggar på mitt nya hakonegräs.... och det är Rossie som är boven, j*vla hunnaj*vel!
Antingen så gör det gräset starkare eller så kommer det se tilltuffsat ut om hon ska fortsätta ha det som ett gottebord. 
 
Skönt att det kom lite regn.. det var inte mycket men det lilla är vi glada för. Vi har fått en offert på plattläggning här hemma så snart börjar det snyggas till här. 21 000:- , jo jag tackar. Vi har beställt plattorna själv och ändrat lite i offerten så vi fick ner den någon tusenlapp. För mig är det värt pengarna om vi kan spara våra ryggar. 
 
 

Kommentera här (0)
Slut på ledighet

Solen börjar sakta försvinna bakom träden och faktumet att helgen snart är förbi känns tungt idag. Nu när det är så fint väder vill man ju bara vara hemma och mysa. Det har bjudits på trädgårdsmys, grillning, kalas, mc-rundor och någon öl 😊. Underbart!
 
Men... nu väntar en myskväll och imorgon är det till att ta sig till jobb och göra nytta. 

Kommentera här (0)
2013 till 2016

Maj 2013 påbörjade vi vårt projekt att flytta uppfarten. Den låg innan mitt i trädgården och var väldigt trång, inte alls fin heller för den delen. Absolut var det praktiskt när man storhandlat att kunna stanna precis utanför dörren men vi såg mest farorna med öppen dörr, djur och barn...! 
 
 
 
 
 
Det är svårt att se när solen lyser men ni kan se förändring. Och ett garage har också fått plats minsann. Vi har så många projekt på gång men man får ta lite i taget eftersom allt kostar pengar plus att man hinner planera om och ändra sig också. 
 
Måste bara visa en bild på en tulpan till riktig kämpe.... I tre år, från 2013 när vi byggde vår uppfart har denna kämpat för att få titta fram men icke. Den har inte fått en chans av mig när jag rensat uppfarten. Förra året lät jag den vara för jag ville se vad det var, men då blev det bara blad. I år fick denna tulpan växa ifred och står nu i blom. 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Med jordgubb och smultron

 
Halvdag på jobb idag, så skönt. Efter jobb så körde jag hem till en arbetskollega i Skivarp och tittade hur hon bor och satt på hennes gigantiska trädäck och fikade. Innan hemfärd svängde vi in på Gunnebo trädgård och som vanligt så klarade jag inte av att gå ut tomhänt. 
 
Har svårt att ta in det men jo, jag är med jordgubb och smultron..... 😊. Får se hur länge det varar. Hade en smultronsplanta i två år som jag gav vatten varje gång den såg ljuset på andra sidan vilket resulterade i noll bär. 
 
Vem vet.... jag kanske inte bara närmar mig trettio bast... jag kanske fastnar för egenodlat också 😉. 
 
 

RSS 2.0