Kommentera här (0)
Tips från grannen.

Efter att träffat en granne och fått tips om en runda så gick vi den imorse. Det känns superkul att jag hittat en runda till och denna går till och med att springa. Bra traktorväg som man inte vrickar fötterna på!


Kommentera här (0)
Samma väg tillbaka....

Himlar vad skönt det är med semester. Nu kan vi springa här hemma och pula i lugn takt HELA dagarna!

Idag är det tvätt och frisör som står på schemat. Kärleken min ska påbörja golvläggning i vårt sovrum. Han är grym... Så mycket tid och tålamod han lagt ner på detta projekt!! Och vi på varandra;).

Som ni ser på bilden från runkeeper så blev vår morgon- "leta rundor" promenad till sin besvikelse. Efter att stånkat mig fram längs en nygödslad åker med den fyrbenta i famnen så kommer jag fram till en återvändsgränd!! Bara mer åker så långt ögat kan nå så det var bara till att vända hem igen. Jaja, bättre lycka nästa promenad!


Kommentera här (3)
Höstmyset närmar sig.

 
Löven har börjat gulna och en och annan faller av i blåsten... Tycker det är mysigt.. Snart kommer alla underbara färger.
 
Vår fyrbenta däremot föredrar att gå in och lägga sig och snutta...

Kommentera här (2)
Orörd trädgård.

 
Ja rubriken står för vad bilderna visar. Det är tur att jag tycker att trädgårdarbete är terapi för själen. Jag menar, hur roligt är det inte att sitta i timmar och rensa en grusgång och när man är färdig och reser sig upp och tittar så kan man se grusen... Det är underbart!! MEN vi tycker inte alla lika.
 
Som det är nu så är trädgården "uppdelad" i tre. Framsida, baksida och sidasida (vid soldäcket). Vår framtidsbild och tanke är att få "en" trädgård och en uppfart till garage längs med trädgården, inte mitt i allt som den är nu. Ett mycket roligt projekt.
 

Kommentera här (0)
Lyckorus

Det känns lika fantastiskt varje gång jag är påväg hem. Jag behöver inte längre lägga massa energi på vart jag ska hitta en parkering utan det är bara till att backa in bilen på uppfarten.

 

Utforskning av området sker på hög nivå.. Vi måste ju hitta lite olika kisserundor. Det jag letar efter är en runda så jag slipper gå tillbaka samma väg, jag vill kunna gå runt. Vill vara påväg någonstans och inte känna att snart ska jag vända och gå samma väg tillbaka.


Wiiiieeee idag står gräsklippning på schemat...Aj lav it!! Det är så himla roligt, svettigt men tillfredställande. Det blir ju så fint efter. Sen hur fin just vår gräsmatta är och om den ska kallas för gräsmatta kan ju diskuteras.. ser mer ut som ett gamalt krigsfält, håligt, mossigt och kala fläckar! Tror att vi ska få pli på utomhusmattan så småningom...

 

Nu åter till verkligheten....

 


Kommentera här (1)
Cykelpremiär Skabersjö-Svedala.

Ibland kan man inte mer än att vara stolt över sig själv. Är glad över att envisheten och vilja finns.

Jag gick upp i tid och efter en bastant frukost så hoppade jag på cykeln och begav mig in till Svedala. Väl framme så brände jag av ett pass i gymmet för att utmattad bege mig hem. Ohhhh motvind och sur mjölksyra i benen... Jaja, hem skulle jag så det var bara till att trampa på! Det är inte jättelångt men det är den sämsta vägen och helt öppet så vinden får riktig fart.

Nu sitter jag i trädgården med en proteindrink och tittar på den fyrbenta som springer runt och visar hur glad hon är över att jag kom hem. En dusch på detta sen kan min fredag börja.....


Kommentera här (0)
Torsdagen är gjord!

Ja nu sitter jag helt slagen i soffan och lyssnar på nyheterna med ena örat! Bara katastrofer och tråkigheter. Usch, man blir ju deppig!

Nu efter jobb så gav jag vårt sovrum en timme och fortsatte att riva ner tapeter. Guuud, jag kommer på mig själv med att skynda och känner hur svetten rinner längs tinningen. Varför stressa liksom?!? Det ska vara roligt att renovera, inte något stressande och jobbigt. 

Nä nu håller jag kväll och bjuder på vyn som blottade sig för mig när jag körde hem efter jobb.

I morgonbitti har jag tänkt utmana mig själv med att cykla till gymmet!! Haha, får se hur trött jag är!
Godkväll!!


Kommentera här (3)
Morgonmys i köket.

Godmorgon.

Jag bara älskar att stiga upp och komma ner till mitt fina kök. Det är en sådan härlig känsla.Så stort och fluffigt. Inte ett sådant vanligt med vita luckor som gulnat lite här och var. Typiskt hyreslägenhetskök...Bläää. Min orkidé passade jättebra i detta köket och kommer nog trivas.

 

Nu ska denna jobba några timmar och efter det ska det klippas gräsmatta... wwwiiieeee det är så roligt! Jag vill att min arbetsdag ska gå fort så jag får komma hem. Jag hoppas på uppehållsväder, igår var det en konstig väderlek.. Sol, regn, åska, blåst, ösregn och sol igen.

 

Hjärtat mitt ska jobba natt så jag får se hur det går för mörkrädda jag. Jag är lite oväns med mörkret och konstiga ljud men jag ska nog bemästra det också. Jag får gå upp i sovrummet och riva ner tapet så blir jag trött och somnar gott.


Kommentera här (0)
Första veckan

Oj oj oj.... Internet verkar vara långt ifrån vårt hus..(fast vem har tid med sånt när man flyttat till hus?) Det kunde ta från fyra till sex veckor innan vi kan koppla upp oss till cyberrymden. Jag får blogga via mobilen nu istället så får ni ha en bildbomb så fort internet går igång här ute på lyckliga gatan. Kameran har gått varm.
 
Snart har en vecka passerat fylld av lyckorus och blåsiga händer. Vi har på denna veckan fått gjort jättemycket redan.
 
Vi har röjt en hel del på tomten, men vi har en hel del kvar! Sovrummet är nu helt utrivet och redo för uppdatering. Ohh så spännande. Det är nästan lite jobbigt när man har fria händer och inga regler för hur man får göra och inte.
 

Kommentera här (0)
Lyckliga gatan.

Tjena...

Undrar för tillfället hur jag ska hinna med bloggen, men det blir nog tid över till det med.

 

Jag har massvis att göra inne i huset men eftersom solen är och hälsar på så är jag ute i trädgården och finar till! Vill bara gå över allt så det ser vårdat ut. Förra ägarna har inga gröna fingrar!!!

 


Kommentera här (2)
FLYTTAR TILL HUS.

 
Nu är det svettigt. Vi har äntligen fått nycklarna och det är en underbar känsla. Känns lite som att gå in i någon annans hem, känns förbjudet! Vart får jag gå och inte? Får jag lov att öppna alla skåp och fylla dom med våra saker? Kan jag klippa den gräsmattan ute i trädgården sen??? JA, det får jag  :-)
 

Frihet. Känslan av stort och fluffigt. Utsikten från vår tomt. Stillsamt och ljuvligt. Aj lav it!!! Det är nu vår önskan går i uppfyllelse och våra dagar kommer fyllas med inredning, trädgårdspill, arbete, njutning och ett rött blinkande konto. Äntligen ska pengarna få komma till nytta.....nu jäklar ska dom sprättas iväg på det jag älskar!
 

Vi kommer inte att ha något internet den första veckan men så fort det kommer igång så ska ni få lite bilder på vårt hus. För det vill ni väl se??? Ni kommer få vara med på alla förändringar. Ohh, visst är det kul.
 
Nu har jag inte tid att sitta här... ska fortsätta ta in allt och njuta av stunden att vi faktiskt blivit husägare.
 
 
Finns det bättre skönhetsmedel än lycka?!
 
 

RSS 2.0