Kommentera här (0)
Bra start.

 

Nu har jag och den fyrbenta startat dagen med en löprunda. Känns underbart och ännu bättre att vi har hela dagen framför oss nu.

 

Men ingen vila här inte. Ska gå en trappa upp och riva ner tapeter.  Kameran är framme och ni ska snart få tjuvkika.

 


Kommentera här (2)
Tacksamma fjäderbollar.

 
Det är underbart att se dom små liven njuta av det som är framdukat. Dem tackar för maten.

Kommentera här (2)
Blocket.

 

Jag har nu för första gången köpt något på blocket. Nästan på egen hand. Lite tips och råd från sambon och hjälp med att hämta. Vips så har jag en exklusiv soffa stående här hemma och som ska värma upp ett rum.

 

Hjärtat mitt tycker att jag ska göra sådant här själv och inte mesa… Men han ska passa sig för vad han säger. Det här var ju kul och det finns ju massa roligt man kan köpa på blocket.

 

Imorgon ska vi damma av våra arbetskläder för att påbörja renovering i vårt kontor/spelrum/bibliotek/gästrum… Ja vårt ALLRUM. Det ska bli jätteroligt och det kliar i mina fingrar så enormt mycket nu. Det kommer bli ett riktigt lyft även i detta rum.


Kommentera här (0)
Utforskning.

 

Idag är det så underbart väder. Solen skiner och det är svinkallt ute :-).


Bestämde mig för att det var utforskning av området som gällde idag och tänka sig att jag hittade ännu en runda. Denna är jättemysig och det är skönt att ha en lite kortare runda.  

 

Tycker att det är roligt att jag lyckats hittat sju olika runder på såhär kort tid. Såklart så har jag döpt alla mina promenadstråk.

 

Fasan / möllanvägen. Pågrund av alla fasaner och möllan man går förbi.

 

Skyttevägen. Hamnade mitt i en avlossning av en jägare.

 

Fåravägen. Går längs en hage med massa får i.

 

Skabersjö slott. Går förbi slottet.

 

Dödskallevägen. En stig som påbörjas med en stock full med skallar från djur.

 

Milen / In till svedala rundan.  Talar för sig själv.

 

Trashrundan. Ovårdat område.


 

Hjärtat mitt har gått med dom flesta för att se vart jag håller hus...Han har några kvar att följa med på. Kanske tycker ni att jag är lite tramsig men det är en trygghet för mig att han vet vart jag är. Om det skulle hända något så vet han ungefär vart jag befinner mig.

Kommentera här (5)
Nyckel till lycka.

 
 
Vaknar och tittar ut och ser att det är helt vitt ute. Frost och dis som täcker utsikten. Det är underbart vackert och jag blir helt varm innombords. Att få andas in den iskalla friska luften gör mig lycklig.
 
Knäpptyst och vindstilla. Synd jag måste skynda till jobb, annars hade jag kunnat gå runt här i evigheter och andas in kylan.
 
 
 

Kommentera här (0)
Underbar dag

Imorse så dukade jag fram en god frukost till hjärtat och efter den så lyckades jag övertala honom till en mysig morgonrunda!

Minns ni när jag skrev om ett misslyckande till att hitta en promenadrunda?! Vi provade att gå den igen och korsade en åker. Och där hittade vi en väg som ledde oss hem igen. Så nu har jag ännu en underbar runda som vi kan gå:).

Är det inte helt fantastiskt?!


Kommentera här (3)
Att växa upp på landet - Del 3

Här kan du läsa Del 1 och Del 2.
 

Idag är det helt igenväxt och syns knappt. Man ser det inte om man inte vet att det finns där.

 

I detta gamla stall höll vi till i några år. I flera timmar underhöll vi oss själva och vi hade så roligt.

 

Vi hade hästar som vi själv fick ta hand om. Rida, rykta, mocka och mata. Ja vi fick ta hand om hela stallet. Vi var några tjejer som höll till här och vi hade riktigt roligt. På den tiden var här jättefint för vi höll även tomten runt om i fint skick.

 

Återigen så var här inga vuxna som sprang och styrde och ställde utan vi fick sköta allt själv.

 

Detta är vår gamla Ica butik. Halva huset var butik och halva var bebott av butiksägarna.

 

Glömmer aldrig hur jag på morgonen sprang ner och köpte mjölk och ett fransbröd. När jag kom hem så hade pappa dukat upp och vi klämde hela fransbrödet, han och jag.

 

Kommer även ihåg att mina föräldrar alltid ringde ner till ägaren och sa att jag skulle komma ner och köpa cigaretter till dem. Jag fick pengar och sprang ner och köpte dem. Det slutade med att jag utnyttjade det och i lite varm i kläderna så ljög jag och sa att mamma/pappa glömt att ringa. Butiksägaren trodde på det och vipps så hade jag köpt cigaretter till mig själv. Perfekt.

 

 

Det var naturligtvis inte bara jag som busade på detta vis utan jag hade min ena syster och några andra tjejkompisar med mig. När vi blev påkomna så skyllde vi alla på varandra. Haha.

 

Det var inte ett jättestort utbud i denna lilla butik, men det var lagom för oss här ute på landet. Det nödvändigaste fanns och lite till. Perfekt för oss barn så vi kunde springa ner och handla lite gottis.

 

Vi hade världens bästa busschaufför. Han stannade utanför affären så alla barn som ville kunde springa in och handla godis och läsk.  


Kommentera här (6)
Kärlek till dom små liven.

Godmorgon alla underbara läsare.. Herregud så många ni är.

 

Som bilden visar så har jag köpt hem lite gottet till pippiarna. Dom måste ju få lite så vintern inte blir så mager. Här är väldigt mycket småfågel så jag tror att det ska mätta några magar.

 

Jag har satt dem utanför mitt fönster så att jag också kan få njuta lite av dessa underbart söta djur.

 
 

Kommentera här (11)
Häftig Boston Terrier.

 
Alltså vår Nelson är bara så skön.. Såhär kan en Boston Terrier se ut. Glad för att bli buren en bit och slippa gå :-) 

Kommentera här (6)
Fler besökare.

 

Loggar in och får en chock av alla roliga kommentarer.  Efter en liten stund så får jag syn på en bild som JAG tagit i reklamspalten på blogg.se. . Så roligt att vara i ramljuset för en dag :-) .

 

Välkomnar alla läsare varmt och hoppas ni får en fantastisk dag.


Kommentera här (5)
Beställt gardiner.

Äntligen har mina söta gardiner anlänt. När jag kom hem från jobb igår kväll så hade hjärtat mitt redan satt upp dem. Som vanligt så hittar jag alltid fel när jag inte fått vara med och fixa. Hade önskat att dem satt lite längre ner men det är bara detaljer. Det går att fixa.

 

Men är sem inte söta.. så onödiga men ändå där.

 

Kommentera här (3)
Att växa upp på landet- Del 2

Har du missat del 1? HÄR kan du läsa den.
 
 

Visste ni att jag har varit en fiskenörd i många år? I flera timmar kunde jag stå vid bryggan, kompisarna som var med gav alltid upp långt innan mig. Bara lite till kunde jag säga ett femtiotal gånger. Mina kompisar blev tokiga på mig. Det mysigaste var att meta. Bara sitta och stirra ut flötet och se om det ryckte lite och bildade ringar i vattnet.

 

Min pappa köpte en kanot som jag och en tjejkompis använde mycket. Vi paddlade ut och fiskade gädda från vassen.  Vi hade stort ansvar eftersom ingen vuxen var nära när vi tog oss ut. Fiskeintresset uppmuntrade min pappa mig till och tyckte att jag var en riktig storfiskare. Han skröt ofta och gör det än idag om hur envis jag var och hur stora fiskar jag lyckats fånga.

 

Än idag så älskar jag att stå och fiska. Har vid något tillfälle åkt in till Malmö och fiskat horngädda.

 

Jag och min syster tog oss ofta ut och lekte i naturen. Vi var kreativa och hittade på allt möjligt. Något vi tyckte var roligt var att bygga kojor. Efter att ha byggt många kojor på marken så tyckte vi det var tråkigt och vi lyfte upp oss lite. Vi började ta oss upp i granar och träd och skapade kojor där.

 

Denna dunge mitt ute på en åker tog vi oss ut tidigt på morgonen och traskade inte hem fören det började mörkna. Vi hittade ett stort fint träd som stod lutat över en damm. Upp och ner sprang vi som vana djur. Detta bygge var då ämnat för oss som örnar :-) Haha.

 

Åter igen så hade vi inga ögon från någon vuxen. Men vi klarade oss själv och det var underbart. Ingen tanke på klockan eller en massa gnäll på att vara försiktiga. Vi hoppade runt där som tosingar.

 

Vi hittade några andra platser som vi tyckte var ännu roligare att leka på som resulterade i utegångsförbud och utskällningar. Vad gör barn på landet? Jo vi utforskar! Vi hittade tomma övergivna hus som vi tog oss in i. Utan föräldrarnas vetskap så hade vi hur kul som helst i mer eller mindre fallfärdiga hus. Vi lärde oss olika ljud för att varna om någon passerade.

 

En dag hade vi otur. Ett hus var sålt och den nya ägaren kom för att planera och där var vi! Såklart att det var den suraste gubben i byn också som visste vilka vi var. Visst fick våra föräldrar reda på detta och det blev ett himla liv. Men det hindrade oss inte från att gå in i andra övergivna hus efter det........

 

Smaskit va.. Lilla oskyldiga flickan... Det finns mer men det väljer jag att hålla på för det är snäppet värre och alvarligare. Kan avslöja att vi hade rätt så mycket skit för oss..en del fick vi sota och skämmas ordentligt för.


Kommentera här (3)
Sugen på ny frisyr.

 
 

Nu äntligen har det börjat regna lite. Igår när jag räfsade bort löv från vår nya gräsmatta så tyckte jag att det såg lite torrt ut. Så ingen mindre än jag är glad för vattendropparna som det bjud på.

 

Som rubriken lyder så ska jag till frisören idag och jag är sugen på att klippa lite mer på topparna idag. Klippa av det till axlarna så jag kanske kan få lite volym i det igen.. Just nu känns det så tråkigt. Det har kommit till en längd då jag ändå bara sätter upp det för det är i vägen. Jag vill ha det som Malin Crepin har det när hon har huvudrollen som Annika Bengtzon. Sen att jag vill vakna till den frisyren och bara slippa göra något vid det hör inte hit!

 

Efter frisörbesöket så ska vi storhandla. Sen blir det väl matlagning och ikväll ska det tränas. Men nu ska jag krypa upp i soffan och lyssna på när regnet smattrar mot fönstret och läsa i boken.

Hej så länge...


Kommentera här (0)
Bloglovin´

 
Follow on Bloglovin

Kommentera här (4)
Att växa upp på landet - Del1

 

Det sägs väl att barn mår bra av att växa upp ute på landet?! Att det inte skadar att få komma ut lite och låta fantasin flöda och leka med det som finns ute i naturen. Jo det är ungefär vad vi gjorde plus lite till.

 

Som små så hade vi det rätt fritt och fick göra vad vi ville och roa oss bäst det gick så länge vi höll oss hemifrån. Miljön i vårt hem var inte den bästa så vi höll oss mer än gärna så långt från vårt hem så många timmar på dygnet det gick. 


 

På denna bild ser ni en del av vårt gamla hus. Som inte alls såg ut såhär när vi bodde där. I denna backe har man sprungit många gånger. Skottat snö och åkt pulka. Lärt sig cykla och fått stopp på cykeln med hjälp av stenarna nere vid svängen. Cyklat alldeles för fort och ramlat många gånger.

 

Det bubblar upp så mycket känslor när jag går förbi huset idag. Många härliga roliga minnen och lika många tunga förträngda minnen som finns långt inne. Röriga minnen där jag nog blandar ihop olika händelser.  Hemskheter som vi helst inte ville komma ihåg eller våra grannar ville se.  Idag undrar jag varför ingen vuxen reagerade på vår uppväxtmiljö.

 

Är det normalt att en liten flicka mitt i vintern blir utsläng iklädd endast en klänning och gummistövlar? Det blev jag.

 

Har du som liten blivit nekad att få komma in i ditt eget hem när du kommer hem lite tidigare från skolan, eller från en kompis som inte var hemma när du gick dit för att leka?! Det har jag. Dom skulle undanröja lite hemligheter som dem trodde att jag var för dum för att fatta vad det var! Ett barn förstår mer än vad du som vuxen tror. Ledset och besviket fick jag ALLTID gå och hämta posten som låg en bit bort. Men posten var naturligtvis redan hämtad och tomt var det i lådan.

 

Fick ni dricka av läsken som andra i familjen drack av? Det fick inte jag. Det finns vatten i kranen. Mjölk kunde vara ett alternativ om det var en bra dag. Men jag var ju inte törstig, blev bara sugen när jag såg någon annan dricka läsk.

 

Vet ni känslan av att bli uttvingad i bilen med en förbannad förälder och lämna den andra helt förstörd och ledsen kvar i hemmet? Den känslan önskar jag inte min värsta ovän. Inget barn ska hamna så i kläm och behöva skydda sina föräldrar mot varandra. Kan ni tänka er mina skuldkänslor mot den föräldern JAG lämnade ensam hemma?

 

Många minnen där klumpen i magen växer. Ångesten kryper på och allt var bara fel. Allt man gjorde blev fel. Ett nervvrak som knappt vågade yttra sig eller visa sig synlig.

 

Men det finns massa glada minnen också. Åh där tog skrivkrampen tag om mig och jag vet helt plötsligt inte vad jag ska skriva.

 

Jodå något glatt finns det också. Jag kommer ihåg när jag höll till i garaget och lekte att jag höll i ett radioprogram. Med mick och en bandspelare spelade jag in allt. Jag sjöng och satt bara och pratade om allt möjligt. Spelade upp låtar och satt sen och pratade om dem. Rodnade och skämdes varje gång någon gick förbi utanför eftersom allt hördes ut.

 

I timmar höll jag på med trädgårdsarbete… idag säger jag terapiarbete. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan denna stora trädgård som vi hade. Jag älskade att få uppgifter i hemmet när det gällde trädgården. Att få klippa gräsmattan. Klippa häckar och rensa rabatter. Kanske var det ända stället där jag kände kontroll och fick ha det på mitt vis. Tyst och rogivande och ingen som bråkade runt omkring. Jag fick forma själv… ja under vissa begränsningar då, jag var ju bara barn.

 

Det man inte ska glömma är att allt från barndomen har gjort mig stark idag.

 

 Jag tänkte skriva om några bilder till som jag tagit men inser att det inte blir bra med allt i ett inlägg. Därför får varje bild som väcker minnen bli ett inlägg för sig. Fortsättning följer……

 

 

Kommentera här (70)
Nyfiken men ändå så osäker..

 
Såhär kan våra promenader se ut.. Följe av ett gäng kor!
 
Idag bär det av ut till Nötesjö med kameran. Det är ju underbart väder så jag och min syster med hundar tänkte sticka ut där och gå.

Kommentera här (1)
Träning.

 

Träning är och har alltid varit en viktig del i mitt liv. Utan träning så mår jag väldigt dåligt, både fysiskt men speciellt psykiskt. Det är ett sätt för mig att få ut massa känslor, tankar och bara rensa.

 

Kommer ihåg när jag var yngre, sådär 12 upp till 16 år, då stack jag alltid ut och sprang i skogarna ute i Nötesjö där vi växte upp. Glömmer nog aldrig den ”lilla” cd-freestylen som man tryckte ner i fickan. Jag glömmer heller inte vilka två skivor som alltid spelades på mina löparrundor. Linkin Park och Lilleman, haha ja behöver jag skriva något om det!? Långa promenader har också alltid varit något jag älskat.

 

Nu när jag sitter och skriver detta så undrar jag hur långt jag sprang på kvällarna där ute. Undrar hur långt det var!? Jag får nog allt sticka ut och springa rundan en dag och sätta igång Runkeeper. Det ska jag göra och jag lovar att berätta om det. Får ta med mig kameran och kanske avslöja lite hemligheter om min uppväxt. Smarrigt!

 

Förutom löpningen när jag var yngre så började jag på kempo för att få ut lite aggressioner.  Men det var inte långvarit och istället provade jag tennis.. Haha vilken vändning. Det var ingen höjdare och slutade med det på studs. Nä, löpning är det som jag gillar bäst. Man får rensat tankarna och man är helt slut i kroppen när man är klar! Det gillar jag.

 

Än idag springer jag ofta och roligare är det nu när jag har min hund som löparkompis :-). Promenaderna ingår i min vardag så det räknar jag inte som träning. Något mer som har fångat mig som 25-åring är BodyPump och styrketräning i gymmet.

 

Av någon anledning så försöker jag brottas med mina tankar varje gång jag ska ner och träna. Något i mitt huvud försöker ALLTID komma med en bra anledning till att jag är värd att slippa träna. Efter att ha bollat tankarna med mig själv så tar den förnuftiga Jane över och jag kommer iväg till träningen. Dom gånger då jag övertalat mig själv att INTE träna så har jag mått jättedåligt.

 

Nu har jag fått in en bra rutin med att ta mig ner till gymmet dem dagar jag ska träna. När jag ändå är där så går det ju bra. Att undvika tankarna på hur jobbigt det är underlättar. Det är bara till att agera, inte tänka så mycket.

 

Agera- det är vad jag gjort idag. Jag har bränt av ett superskönt pass i gymmet och kan nu med gott samvete hålla fredag. Efter att jag städat hela huset då förstås.

 

Hopp och iväg.


Kommentera här (5)
Mysig morgonpromenad

 
Det är så underbart att få komma ut till den kalla friska luften och inse att det bara är vi här ute.

Det är så rogivande att strosa runt här. Jag har flera gånger kommit på mig själv med att gå och titta på vårt hus och tänka att där bor jag.. Allt detta är vårt och vi får forma detta precis som vi vill...Haha så tramsig man är.


Kommentera här (8)
Då blir det snart bebis.

Varför är det så att när man köpt hus så ska man skaffa barn? Direkt pang bums.

 

Jag blir jätteirriterad av alla dessa kommentarer för dem är inte på skoj. Folk menar allvar när dem säger ahh ni har köpt hus, då kommer snart barn.  Jo förvisso så har vi en Volvo men ärligt…. Det är ingen kombi och efter alla dessa kommentarer efter att vi köpt hus så vågar jag INTE köpa kombi.

 

När folk frågar hur huset ser ut och jag pratar på om kök och vardagsrum så är dem tysta. Men så fort jag kommer till ovanvåningen och nämner vårt sovrum och vårt kontor/allrum då kommer dem med onödiga kommentarer. Kontor ja, det är så det låter innan det blir barnrum eller det blir väl barnrum sen.

 

Det som förvånar mig är att jag blir arg på riktigt. Jag kokar. Det som irriterar mig är att jag känner att det är väl ändå vår ensak om vi ska skaffa barn eller inte. Nu menar jag inte min familj utan utomstående. Vad vet ni om vårt förhållande, vi har kanske försökt få barn sen vi blev tillsammans. Vi kanske inte kan få barn. 

 

Nu är det inte så. Vi har inte försökt och med andra ord så vet vi inte.Vi gör inte sånt ;-). Sådant tycker jag absolut inte att man ska ta för givet att man kan. Jag har så många runt omkring där deras enda önskan är att få barn men kan inte få önskan i uppfyllelse.

 

Jag är kanske inte som alla andra men tänk själv. Vi har för snart tre månader sen köpt ett hus för två miljoner.  Jag älskar inredning och trädgård. Vi håller på att renovera för fullt och det nästan ekar så tomt här är på möbler. Vi flyttade från en liten tvåa hit med väldigt få möbler. Det kostar att flytta till hus. Vi måste ha möbler och vi vill naturligtvis få vår egen prägel både inne och ute. Är det verkligen nu man skaffar ett barn till världen? Var får folk pengar ifrån?

 

Jag måste först veta att jag har det bra ekonomiskt innan jag sätter ett barn till denna värld. Jag har ingen aning om hur det blir till vintern med att bo i hus. Vi har bott här i snart tre månader. Ska man inte veta att man har pengar när man skaffar barn? Sparat undan lite kanske!?

 

Jag vill ha gjort allt det jag vill först. Mina intressen ligger nu på att renovera i huset, fixa i trädgården, träna, hunden, jobba, läsa och resa. Det kostar och så vill vi ha det nu.

 

 

Detta är mina tankar och vad jag tycker.

Kommentera gärna och säg vad ni tycker och tänker om detta!


Kommentera här (1)
Kvällstankar.

Hej och godkväll eller det kanske redan är morgon hos dig.

 

Visste ni att det tar runt en timme för mig att publicera ett helt vanligt inlägg? Jo det är så. Tror att det handlar om att jag har sådan prestationsångest och vill göra så bra ifrån mig som möjligt.

 

Kanske sätter jag käppar för mig själv och gör det svårt att blogga.  Jag älskar att skriva men är livrädd för att göra bort mig. Jag gillar som alla andra att få reaktioner och kommentarer från andra.

 

Nu testar jag med att sitta och skriva i microsoft word för att bara låta fingrarna forma meningar. Det går ju bra än så länge :-).

 

Eftersom det tar sådan tid för mig att blogga så kan jag ibland känna att jag inte hinner eller orkar. När sambon jobbar så tycker jag det är jättemysigt att sitta och skriva, fotografera och läsa andras bloggar. Men när han är hemma så vill jag ju umgås med honom.

 

Att blogga i mobilen tycker jag visst är ett alternativ men jag känner inte att inläggen blir lika bra och genomtänkta. Helt plötsligt ringer det och när jag lagt på och ska fortsätta med inlägget så har jag tappat tråden.

 

Vad ville jag då säga med detta inlägg?! Nja jag vet inte men jag har fått testa att först skriva i ett word-dokument för att sen bara publicera. Det gick ju jättebra och var ganska kul. Jag ska lätt göra det igen.

 

Hejdå, sussa godis/ha en fantastisk dag.


Kommentera här (6)
Fönsterdekoration

 
Bästa utsikten.... Här har vi stenkoll på om grannhunden är ute och går eller om husse kommer hem!

Kommentera här (11)
Uppdatering: BEHÖVER TVÄTTHJÄLP.

Efter att har läst på lite mer om det här med surluktande kläder så har jag provat att tvätta kläderna MED ättika.
Jag har ju bara provat med ättika i tom maskin.
 
Tack Sanna för länkarna (Ättikan-Luktsluukaren, Sur tvätt , Sura kläder). Vi är tydligen många som har besvär med denna tråkiga doft.. Det går ju att bli av med den sura lukten. 
 
 WIIIEEEE...en lycklig Jane... vars kläder luktar gott igen.
 
 

Kommentera här (7)
BEHÖVER TVÄTTHJÄLP..

Jag har ett litet problem som är ett stort problem för mig!!
 
Fler och fler plagg börjar lukta surt och jag får slänga dom i tvätten direkt igen, och inte hjälper det. Kläderna luktar jättegott när jag tar ut dom från maskinen men efterhand som plaggen torkar börjar dom lukta illa igen. 
 
Jag är 100% säker på att det inte handlar om tvättmaskinen. I lägenheten så hade jag några tröjor som luktade surt. Vi fick en ny tvättmaskin (ej pågrund av illaluktande kläder, haha.) men doften satt kvar i kläderna. Nu har vi flyttat och det innebär en ny tvättmaskin. Kläderna luktar fortfarande illa PLUS att fler plagg börjar lukta!
 
OBSERVERA att det inte bara är träningskläder. Det är mest tröjor i olika material. Både äldre och nyare plagg.
 
Mina åtgärder: Jag har kört en tom maskin på 90 grader med ättiksprit. Rensat hela tvättmaskinen (Trumma, filter och fack). Citronsyra i tvätten. Provat med mer sköljmedel och även lite midre. Jag har även provat Fit'n clean utan resultat.
 
DET FÖRSVINNER INTE!!!! Ska jag behöva kasta alla dessa sköna plagg??!!
 
 
Har du tips på hur jag kan bli kvitt denna sura lukt?
 
 
 
 
 
UPPDATERING: Behöver tvätthjälp.

 

Kommentera här (5)
Mår som bäst..

 
Idag gick det bättre att springa... Det regnade, men inte så kraftigt som i onsdags. Nu har vi båda fått en värmande dusch och ska bara mysa och hålla söndag....

Kommentera här (3)
Hösten är underbar...

 
Den som inte tycker att hösten är vacker måste vara blind.

Kommentera här (0)
Veterinären.

 
Idag åkte vi till veterinären och fick gjort ögonlysning och patellaundersökning.. Det gick jättebra och allt såg ut som det skulle.
 

Kommentera här (4)
Jackan är på...

 
Brrr.... idag var det lite kallare!!

Kommentera här (3)
Antar utmaningen....

 
Godmorgon...

Träningsklädd sitter jag här och myser med en kopp vaniljte och har gett mig in i twilightvärlden. Denna bok blir en utmaning för jag har inte ett brinnande intresse för overkliga manövrar eller vampyrer.  Dessutom är boken på engelska..... Jag är ingen höjdare på engelska men jag sitter med mobilen i handen och översätter när jag inte fattar.
 
Mitt klädval beror på att jag tänkte bege mig ut för en löprunda men vädret lurar mig.. Solen skiner på ett håll..tittar jag ut åt andra hållet så regnar det och åt det tredje hållet så visar regnbågen upp sig...Men jag ska nog komma ut på min runda ändå :-) Lite regn skadar inte.
 
Påväg hem från skogen ska jag köpa med mig god frukost och överraska hjärtat. Saknar honom som tusan när han jobbar nätter... Det enda possitiva när han jobbar natt är att jag kan kolla på mina teveprogram i fred..haha. Men sängen är stor och kall på kvällarna och det känns lite ensamt. Det är tur att han kommer och pussar på mig när han kommer hem.
 
Nä nu tror jag att jag ska trottsa vädret och sticka ut och springa...
 
Glöm inte bort att le...det smittar av sig :) !!
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Bra start på dagen.

 
Vaknade och kände för en promenad. Jo, så blev det också...
 
Vet inte om det är nerverna som påverkade och styrde mig mot denna rundan.... Jag förstår inte varför men jag är lika nervös varje gång jag ska till tannamagaren (tandläkaren). Och varje besök i den stolen är som ett träningspass.... Går av någon anledning alltid svettig därifrån..haha...
 
På tal om att bli svettig så är det BodyPump som gäller ikväll.. Ja med andra ord.. Måndagen ser ut som den alltid brukar..
Promenad med den fyrbenta, handling inför veckan, gräsklippning (om vädret tillåter), matlagning och träning :-)
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Svettigt..


 
Vilken härlig onsdag.. Dagar som dessa gör att jag känner styrka och får kraft. Sammarbetet mellan mig och den fyrbenta ligger på topp nu igen (Hon har inte mycket att välja på!??). Hon följde snällt med ut till skogen och sprang 5,5 kilometer :-). Det var underbart att kunna ha henne lös och hon lyssnade på alla tre tillrättavisningarna.
 
I vanliga fall brukar jag gå på reserv när jag kommer hem och vill bara duscha och sova.. Men idag hade jag mer energi så jag stack in till Burlöv Center och på en timme var jag hemma med två på jeans och två snygga tröjor. Det har aldrig hänt!! Plus att jag känner att detta är plagg som jag kommer att använda :-).
 
Supernöjd ska jag nu fika lite och mysa ner mig med min bok... Sen är det handling, matlagning och fixa naglar som står på dagens schema... Vilken onsdag....
 
 

Kommentera här (2)
Snygging där.....

 
Vi är två damer som är rätt så nöjda över spegeln som står i sovrummet.

RSS 2.0