Kommentera här (0)
Underbar kväll.

 
Det är ljuvligt att gå kvällspromenader med denna utsikt.... Det sprids en så härlig känsla och jag skulle så gärna vilja hålla min andra hälft i handen och ge honom en puss på kinden.
 
Samtidigt som det är skönt med ensamtid så kan jag sakna honom så mycket när han jobbar nätter. Jag är en person som tycker att det är jätteviktigt med ensamtid och har fått jobba mycket på att kunna vara ensam. Bättre har det gått för mig sen den fyrbenta kom in i våra liv. Nu är det inte en stor katastrof varje gång det är nattpass som står på schemat.
 
Ensamtid är en bra tid som alla borde ge sig själv.
 
 

Kommentera här (0)
Framsidan

 
Vilken skillnad va?!
Buskar och tjuvskott är uppgrävna och jorden är fräst. Äppleträdet och plommonträdet kommer väl få flipp till våren när det får så mycket ljus och sol. Gräset har börjat titta upp och det är superkul att se att vi lyckats.
 
Jag LÄNGTAR tills jag får gå och klippa gräsmattan som VI har sått :-) Mysigare sen när häck och staket kommit på plats!

Kommentera här (0)
Morgonpromenad på nya vägar.

Vilken mysig runda jag hittat. Nu på morgonkvisten så är nästan allt helt stilla och tyst. Fåglar som kvittrar, tuppar som gal på gårdarna, hundar som skäller och vaktar med hela sitt liv (lite skrämmande att gå förbi). Många hus med trädgårdar som bjuder på massvis med inspiration!!

Utsikten är underbar. Får, kor och hästar som står i sina hagar. Ett dis ligger som ett täcke längs åkrarna...

Och alla bilarna som rusar förbi i högsta hastighet får inte glömmas att nämnas! Här ute måste man gå en bit på dessa trafikerade vägar för att komma till dom mysiga mindre stråken.


Kommentera här (1)
Sovrummet formas..

 
.....Jo... sakta men säkert kryddar jag med lite detaljer. Jag hade en bild i huvudet på hur jag ville ha det men det har blivit väldigt suddig och jag minns inte riktigt vad som var tänkt.. Alltså så inreder jag efter hand. Det får bli som det blir och ta den tid det tar. Det står fyra lådor men inredningsdetaljer som väntar på att få komma upp och placeras ut i sovrummet (i hela huset) . Men om jag stressar så blir jag aldrig nöjd...
 
Tror att jag kommer köra på lite fotografier även i detta sovrum för att få det lite personligare..
 
Men jag har fått problem på vägen... Jag har helt kört fast och nu kommer ni tycka att jag är löjlig.. men det är färgskalan i de detaljer som redan nu finns i rummet som jag har hängt upp mig på.. Ingen aning om hur jag ska få rätt på det menjag får komma på något. Något måste bort och bytas ut eller ändra färg :-)
 
Samtidigt så funderar jag på varför allting måste se ut på ett visst sätt och gå i färg alltid!?? Ohhh vad mitt huvud bråkar med mig.. Jag får gå upp och ösa ut alla inredningsaker på golvet och se vad jag har...
 

Kommentera här (1)
Önskeläsning....

En hög med böcker ligger här och väntar på att få läsas av mig.. Jag har en deal med mig själv att INTE beställa hem fler. Inte förän jag har läst dom som ligger här och skriker på mig! Men jag vet inte om jag snart gör ett undatag (IGEN), tänk så roligt när dessa två dimper ner i min brevlåda. Får försöka hålla mig och vänta lite till.....

Kommentera här (1)
Försöker pausa.

Nu ger jag upp.. Efter att ha försökt blogga i mobilen i FYRA dagar utan lycka så har jag fått fram datorn! Att det ska behövas. Inlägget som jag försökt publicera handlade om att vi höll på med att gräva upp "framsidan", men det är nu redan gjort och gräsfröna är på plats. Känner mig ganska nöjd..tålamodet kunde tittat fram så att man kunde lägga den där extra minuten på att gämna till men det får vara såhär.  Det blir nog skitbra!! Kungen ska ju inte gästa här precis! Jag vet inte om jag berättat för er men jag har även med lite hjälp flyttat två thujagranar och planterat om dom. Jag behövde bara köpa två thuja för att min häck ska vara fullbordad. Nu ska den bara växa och bli fin.
 
Nu mina vänner har vi bestämt oss för att vi ska pausa i projekten...det kommer krypa i kroppen. Nu ska vi bara njuta, ta in att hösten tittar förbi, mysa med ljus och böcker, promenader med den fyrbenta och njuta av höstens alla färger, träna, jobba och dra in pengar till kassan. Undrar hur detta ska gå?!
 
MÅNDAG idag och jag är ledig... Jag startade dagen med en långpromenad med min bitska lilla fyrbenta. Hon skällde på allt idag! Nu sitter jag här och har faktiskt riktigt mysigt. Sitter vid köksön och dricker te, äter vindruvor och bloggar.Vinden viner rätt så bra där ute och jag hör fåglar som kvittrar lite till och från. Annars är det knäpptyst här ute.
 
Tror bestämt att jag ska mysa ner mig och fortsätta läsa i boken en stund för att sen bege mig ut och klippa gräsmattan. Antar att det är det enda som händer här idag förutom handling och träning ikväll. Nja, jag kanske sticker in till stan och gör ett nytt försök i att hitta sängbord :-).
 
Nu kallar boken på mig.....Ha en underbara måndag!

Kommentera här (0)
Livsnjutaren är framme!

Puuhhh.... Vilken lördag. Vaknade sjukt tidigt av en dröm som påverkade mig med ångest och rastlöshet! Det var bara till att gå upp och hoppa. Morgongympan som är i form av att sträcka upp händerna till pippiarna sträckte jag mig snabbt igenom.

Nu har klockan passerat tolv och jag har hunnit räfsa upp på vår gräsmatta efter björkens begravning och varit två vändor på tippen! När jag ändå var inne i svedala så tittade jag in i en blomsterbutik för idéer och gav även min bil manikyr invändigt och på ytan!!

Nu sitter jag helnöjd i solen på vårt trädäck och myser. Funderar dock på om gräsklipparen ska få komma fram och damma av sig... Jag kan ju inte låta bli!!

Men först lite stek i solen med min braiga bok.


Kommentera här (1)
Trädgård, eller ska jag skriva krigsfält?!

Det är med en lättnad jag kan skriva att vi fått forslat bort vårt garage/ förråd. Inte mycket till garage och det var med en stor risk man förvarade saker där inne. Det gick nästan att se hur taket ramlade ihop mer och mer för varje dag. Denna byggnad var INTE stabil och mäklaren lovade oss ett användbart garage/ förråd efter att fixa taket och putsa till huset.  JO men visst!!! Nu är det borta och vi behöver inte sitta och tugga frenetiskt på naglarna när snön kommer.
 
Och den fina fina björken, även den är borta nu. Känns tråkigt men den står ju mitt i vår framtida planerade uppfart.
 
Nu ser våra planer ut som så att nu är det paus. Vi ska röja undan alla spår efter kriget och sen ska vi bara mysa.. och planera...men hålla fingrarna i styr och inte dra igång något nytt projekt. Semestern drar mot sitt slut och dom vardagliga rutinerna väntar.

Kommentera här (1)
Sussar godis och drömmer socker.

Efter alla timmars arbete i sovrummet så börjar det ta form nu. Jag är helt förälskad i vårt stora stora sovrum. Vi har verkligen fått känna på att ett hus INTE har en enda rak vinkel. Det är det som är den stora charmen med hus och jag gillar det skarpt.
 
 Så vad tycks??? Nu är det bara lite detaljer kvar, sängbord, lampor och annat smått och fint som jag vill inreda med. Vi har även garderoberna kvar men vi skyndar långsamt med dom. Vi vill, eller JAG vill först komma på en bra lösning för att få användning för utrymmet på bästa sätt.
 

RSS 2.0