Kommentera här (0)
Hyresgästerna får ändra adress......

 
Ja nu får våra hoande duvor hitta ett nytt boende....... För nu är granarna nere :-(. Så öppet och så kalt, det kommer ta lång tid för mig att vänja mig men det kommer bli bra. Det ska ju byggas garage och thujan och syrenen kommer växa upp. 
 
Vi har bjudit hit min klasskamrat och hennes man som är arborist och ska komma och hjälpa oss med den sista granen som fastnat i grannens björk. Det är bättre att be om hjälp så det inte blir olycklig avslutning på denna historien. 
 
 

Kommentera här (5)
30 sekunder

 
Man har ungefär 30 sekunder på sig att fånga himlens konsverk, sen skiftar den utseende och det vackra försvinner. 
 

Kommentera här (0)
Blöta droppar.

 
Fyra blöta hundar och vars en kopp kaffe i skogen. Trots regnet så mötte vi upp pojkarna i skogen och gick en promenad. Ett stort plus till alla fyra hundar som kunde gå lösa och lyssna. Jag kokade lite kaffe och tog med ut och det var gott med värmande dryck i regnet. Så mycket godare kaffe kan smaka vid vissa tillfälle.
 
Nu snarkar de två fyrbenta gott och jag har hela lördagen helt orörd. Jag får väl tända lite ljus, bädda ner mig och läsa lite och varva det med att spela Candy Crush. 
 
Vad gör du en regnig lördag som denna?
 
 

Kommentera här (0)
Regn och rusk

 
Ja här snarkas det högt. Lite tråkigt väder så det får bli inomhus aktiviteter som vi är så bra på, Sova, Snarka och prutta. 
 
 

Kommentera här (1)
GOD JUL

 

Kommentera här (0)
Söndagsnöje

 
Jag och hjärtat har med hjälp av en eldriven motorsåg och den fyrbentas spårlina fått ner nästan alla granar som föll i stormen.  Det var lite svettig må ni tro för det var höga granar. HÄR finns bilder på hur höga dem var. Finns fler bilder HÄR.
 
Typiskt mig kanske men jag gillar motivet på stammen och funderar lite på om man inte kan såga ut lite "brickor" och göra något roligt av det :-) Tavlor kanske, haha!! 

Kommentera här (0)
Fjärde advent

 
Nu är det fjärde ljuset tänt och julafton närmar sig. Helt galet vad tiden rusar iväg och jag är lite rädd för att mina tre veckor till jullov kommer svischa förbi utan att jag hinner uppfatta dem. Idag är en sådan dag då det tvättas och min bror med familj kommer och myser lite. Ska ge mig ut på en promenad senare så den fyrbenta och även jag får rastas lite. Men först är det bokmys i soffan som gäller :-)
 
Trevlig söndag på er <3

Kommentera här (1)
IvAn

 
 -matte och husse, jag har det jättebra hos kompisarna och leker som aldrig förr.
 
 

Kommentera här (1)
Dårhuset


 
 
Ja ungefär såhär ser det ut här hemma HELA TIDEN...!! Jag tyckte att vår lilla gosse testade mitt tålamod men gisses vad stubinen blev kort när det finns två valpar i huset. Och vad jobbigt det är när man kallar på en hund, då kommer ju alla. Hmmm. För att inte snacka om hur många bajsar det kommer ute i trädgården från ingenstans. Vi är bortskämda med att vår tjej typ aldrig bajsar i trädgården men nu har jag fullt med minor och bajspåsarna har aldrig använts så flitig.
 
 Nu ska jag och Rosa iväg på träning och gossarna ska få vila sig lite. Längtar till kaffet på teorin för jag har lite ont i huvudet nu.. :-).

Kommentera här (4)
Modeller

 

Kommentera här (1)
Nagelfil till hunden.

 
Jag vet inte vilken värld jag kommer ifrån men jag har missat helt att det finns sådana här smarta nagelfilar som man kan använda till hundarna. Jag upplever att Rossies klor har blivit "längre" sen vi flyttade ut på landet och inte går så mycket på asfalt. Det är ju pulporna som växt ut mer eftersom de inte slits så mycket och då är det jättebra med en fil. Så nu ska vi bara bli kompis med filen sen är det bara att köra på :-) 

Kommentera här (1)
Tiggar pojken

 
 
Nu när vi äntligen har stirra ner med alla prov i skolan så kan jag lägga lite tid på att mysa med en bok. Får de hur länge de små livet låter mig sitta här och mysa. 

Kommentera här (1)
På och Av

 
 

Kommentera här (2)
Kalkylering- check


Tycker att jag klarade av detta provet galant. Känns så skönt och imorgon är det prov i juridik. Ladda, ladda....Kommentera här (1)
Budbärare


Ah, blir så glad och känslorna rusar i kroppen. Så gulligt. RSS 2.0