Kommentera här (0)
Vårkänslor

Idag är en helt fantastisk dag. Det har bjudits på sol och D-vitaminer:). Det behöver vi alla nu. 

Upptänkte dessa snödroppar nu när vi var ute och stekte i solen, och det är ett gott tecken. Blir alldeles varm och glad inombords. Wiiieee, jag är redo för vår!


Kommentera här (0)
Kom hem med något annat.

Jag skulle in och shoppa lite underkläder men titta vad jag kom hem med! Jag kunde bara inte låta bli, men jag har ingen aning om vart jag ska placera dessa ansikten. När jag fick syn på dem i affären så kändes det bara rätt. Jag ska ha dem, och så är det! När det känns så då är det bara till att köpa dem för annars så ångrar jag mig. Coola va??!!

Jag ska nog allt hitta ett bra ställe till dem, och jag får åka in igen i ett nytt försök med att hitta underkläder.


Kommentera här (0)
Får magsår.

Fy för vad här ser ut hemma. Ett tjockt lager damm har besegrat vår hem. Tur att man inte alltid har det såhär.

Vi har blivit tvungna att röja ut från vardagsrummet eftersom det är hopkopplat med valvet som ska fixas vid. JO, vi ska behålla valvet. Allt annat är så fyrkantigt och strikt så det kan behövas lite mjuka former här hemma:).


Kommentera här (3)
Viktig uppgift.

Här har vi en som är stolt när hon får i uppgift att bära hem sin boll.


Kommentera här (2)
Arbetsförmedlingen.se

(Tryck på bilden för att länkas dit direkt)

 

Visste ni att man på arbetsförmedlingens hemsida kan läsa om arbetsbeskrivningar och få inspiration av en yrkeslista?

 

Jag hade ingen aning om det då jag bara gått in den vanliga vägen och kollat upp lediga jobb. Det finns ju jättebra beskrivningar och man får jättemycket tips på vad det faktiskt finns för arbeten.

 

 

Nu ska jag gå och kamma mig, ta ett djupt andetag och förbereda inför ett möte :-)

 


Kommentera här (1)
Nu är vi igång igen.

Varför vila i renoverandet, nä vi kör på.

Nu är hela matrummet utrivet och det är dax att börja forma:). Här hoppas jag på att få det varmt, mysigt och stillsamt?! Men samtidigt ljust, glatt och fräscht:)

Detta är första rummet som jag inte har fått en bild i huvudet på hur jag vill ha det. Men det kanske blir lättare för mig att inreda då.

( Ber om ursäkt för dem skakiga mobilbilder det bjuds på)


Kommentera här (6)
En skopa eller handplockat?

Kom på mig själv med att krafsa fram potatisen som ligger längst inne i lådan. Jag vill alltid ha av potatisen som ligger längst in. De får gärna ha samma storlek och jag väljer med noggrannhet.

Jag skulle aldrig få för mig att ta den där skopan och bara ösa på med det som fångas upp.

Haha, jag ser nog tokig ut, står helt böjd för att se så långt in och rota fram dem perfekta potatisarna. Och inte nog med det, idag ställde jag mig och tog en bild på potatisen för jag ville skriva om det här. Tror ni inte att jag glömt stänga av ljudet, så han som stod med skopan i lådan bredvid hörde. Fan vad pinsamt. Vem tar foto på potatis?

Är du en petig potatishandlare eller tar du med skopan? Fotar du kanske till och med din potatis?


Kommentera här (5)
Plus och minus

Jaha.. mitt huvud går på högvarv och ångesten är och hälsar på. Eftersom jag inte kan komma på vad det är jag vill göra i framtiden så har jag kontaktat skolor för att få lite hjälp och rådgivning. Detta har resulterat i flera möten och mitt huvud känns ännu tyngre just nu.

 

Eftersom jag har en gymnasieutbildning så bör jag satsa på yrkeshögskola, så långt är vi överrens.  Jag har läst barn- och fritidsprogrammet men det är inget jag vill hålla på med.

 

För att komma fram till vad det är jag vill göra så har jag gjort min egna plus och minus lista. Den kan vara lite flummig för er att förstå men det viktigaste är att jag förstår vad jag menar.

 
Så många tummen upp och ändå inte nöjd! Ja det ligger såklart massa bakom övervägandet till att jag vill gå vidare i mitt liv. Jag vill utvecklas och hitta en ny glöd. Efter sex år känner jag bara att detta är min trygghet och av godtrohet måste vara kvar på samma ställe livet ut. Lönen och arbetstiderna, ja arbetsförhållandena spelar en ganska stor roll till trivsel och det är viktigt.
 
 
Läser du detta nu och tänker att denna stackaren bakom skrivande är allt bra snurrig, JA det är ungefär vad jag är. Men jag vet iallafall att jag vill något?! Har du tips och ideér.. Kom med dem... Hör ofta från många att det är bra att diskutera sådana här saker för att få inspiration och ideér :-)
 
Så fram med dem, tryck på kommentera här, skriv och dela med dig... :-)
 
 

Kommentera här (1)
Ingen känsel i fingertopparna.

Fy bubblans vad kallt det är... Men det känns fräscht :). Mina fingrar dör lite nu när jag går här ute i hängnet och bloggar och gömmer mig för den ouppmärksamma hund jag har!! Oj vad hon letar efter mig nu!!

Det är en bra övning och hon lär sig att hålla koll på mig!

Nä nu får jag ta på mig vanten igen och busa med min älsketoffs.


Kommentera här (3)
En hårdag.

 
Vem säger att denna ras inte fäller??? Puhhh det måste vara skönt för henne att få bort allt löst klihår. Nu är hon fin igen några dagar och varmt välkommen i soffan :-).
 
 

Kommentera här (1)
Uppdatering.

Godkväll.

 

Jag har för första gången i mitt liv kommit iväg och fått en ansiktsbehandling. Det var helt underbart och jag kommer garanterat betala för en sådan behandling igen. Värt varenda krona.

 

Värt varenda en krona var även biljetten till Johan Glans när han gästade i Lund. Tänk er känslan av att få kramp i skrattmusklerna och ändå måste skratta på nytt flera gånger. Helt underbart!

 

Just nu är det en period i mitt liv då mycket snurrar i mitt huvud, mer än vanligt då alltså. Min framtid, val och beslut som jag nu står inför. Det är inte lätt och tyvärr så är det ingen som kommer och talar om för mig vad som är rätt och fel och att såhär får det bli. Nä alla dessa beslut kan bara tas av mig själv och andra kan bara rådslå. F*n vad svårt det ska vara.

 

Ikväll ska jag bara släppa alla tankar på måsten och viktiga beslut och sjunka in i en helt annan värld. Jag kryper ner med en bok och låter mig fångas av den!  Hoppas på att inte somna då den friska luften tagit mycket av mig kraft när jag tränade med den fyrbenta. Åhh, jag luktar fortfarande köttbulle om fingrarna…..! 

 

Gókväll....


Kommentera här (0)
Positiv energi...!

 
Denna morgon intalade jag mig själv att det skulle bli en bra dag, och ännu bättre om jag skrev upp att det är en fantastisk dag.  Det blev en händelserik och spontan dag som gav mig massor av energi.  Prova du med.. det funkar..... intalar jag mig själv iallafall ;-)

Kommentera här (1)
Pepp...!


Kommentera här (3)
Verkligheten.

Jag har gått och blivit beroende....! Tack gode gud så är det inte lika allvarligt som förra gången jag fastnade i träsket och ställde klockan efter spelets regler.

Kan vi komma överens om att vi håller detta pyttelite hemligt :)

 

 


Kommentera här (2)
Pricken över i:et.

 
 
Nu är stolen målad och på plats.. Snyggt va?! Jag är supernöjd.Antar att jag fortfarande inte är nöjd eller rättare sagt klar med hallen eftersom jag söker en lampa och en matta som ska få värma upp rummet.

Det är ju superkul att förnya gamla möbler och få dem att passa in. Känns lite mer personligare också eftersom inte alla andra har det som man gjort själv :-)
 

Kommentera här (7)
Rumfyllande natur

Hej alla mina underbara läsare. Jag har fått problem med det matriella.
 
Jag har hittat två gamla stolar och en av dem ska få äran att bo i hallen. Tänkte måla den vit som bordet! Men jag vet inte vilken jag ska välja. Har en klar favorit men önskar lite hjälp. Kan du inte ta två miuter av din tid till att skriva vilken du hade valt och varför?!
 
Här är mina två alternativ:
 
 
Sista dagen på veckan och den spenderar jag nere i tvättstugan och min lilla "målarverkstad" :-) Ska ge mig på stolarna redan idag!
 
Hoppas ni har en fantastisk söndag och att helgen har varit underbar...! Min helg har bjudit på mycket kärlek och skratt... det kommer starta min vecka kanon.
 
Kram på er!
 
 

Kommentera här (4)
Första februari.

Februari har redan anlänt. Jisses vad tiden springer iväg.
Snön har regnat bort och det tackar vi för. Har märkt att det är ljusare längre in på kvällarna och det känns som att det behövs nu.
 
Idag är en sådan dag då det är tomt på schemat, det känns underbart. Hoppas bara att jag kan knuffa undan rastlösheten. Ska sticka ner till gymmet nu och trötta ut mig ordentligt. Har pillat med bloggen hela morgonen så det snurrar html-koder under ögonlocken på mig. Nu ska dem väck :-).
 
Några ideér på vad man kan göra en fredag som denna?
 

RSS 2.0