Kommentera här (1)
Mysigaste arbetstillfället ever

 

Inte den bästa bilden men det gäller att vara snabb när himlen är vacker för det är över på sekunder. Satt mig med jobbdatorn och tänkte lösa världsproblem och tittar ut och får en sådan myskänsla i hela kroppen. Himlen bara lyser upp och visar stolt upp sig. 

 

Detta har varit en härlig söndag som innehållit en ljuvlig morgonpromenad till soluppgången med mina älsketoffsar följt av tvätt varvat med läsning och nyss en liten skvätt jobb med solnedgången i bakgrunden. Nu blir det favvomat med min favvosambo och avslutningsvis lite hockey i väntan på John Blund.

 

Imorgon är det jobb som står på schemat och det ska faktiskt bli kul. 

 


Kommentera här (0)
Ljuvlig plats

 
Det är helt underbart just nu. Förtränger att det inom det snaraste ska grävas upp runt huset och njuter istället av nuet och miljön runt omkring.
 
Har precis gjort en sak som aldrig händer...först satt jag och kollade över mitt fondsparande och min ekonomi över lag för att sen från ingenstans städa min privata mailkorg. Det händer ju aldrig?! Jag är en mästare på att låta gamla mail ligga kvar för kanske att jag i framtiden (?!) kan behöva läsa dom igen. Skapade en ny mapp där fåtal mail överfördes till medans resten (typ tre sidor) fick följa med delete-knappen. 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
God Jul

 
Gul Jul mina vänner, hoppas ni har en underbar och mysig julafton. 

Kommentera här (0)
Fabriken stänger för dagen

 
Tycker att vi är ett bra team och jobbar på bra tillsammans. Halva rummet är uppgrävt nu och det är jätteroligt med hus. Gud vad detta behövs. 
 
 
Nu blir det julmys med mina syskon, lagom pigg är man men såååå hungrig. 

Kommentera här (0)
Det kan bara bli bättre...

 
Har alltid haft en önskan om att inte ha källare.. men nu har vi det....tummen upp!! 
 
Lite påtvingat så är vi i full gång med att renovera källaren. På uppfarten står en container som vi imorgon ska börja fylla då vi ska gräva ur i vår framtida tvättstuga. Det regnar och regnar och idag upptäkte vi att vi verkligen behöver dränera om huset så offertförfrågan till att dränera om är ute på marknaden. Det skulle ju göras så varför inte snarast möjligt liksom....
 
I grävandet så upptäcktes det att avloppsröret var sönder (detaljerna kring detta tänker jag bespara er), men det är temporärt åtgärdat.
 
Allt detta startade en helt vanlig tvättdag då jag kom ner och upptäckte att vattnet inte rann ner i avloppet utan flöt ut på golvet. Så nu när jag tvättar så måste jag öppna upp avloppsröret och koppla in tvättmaskinen där, och under timmarna som tvättmaskinen körs så kan vi inte spola vatten i kranarna.
 
 
GOD JUL

Kommentera här (0)
Inreder, röjer och säljer....

 
Efter besöket på Ystad saltsjöbad så började det klia i mina inredningshänder och som vanligt har jag tusen ideér på hur och vad jag vill göra. Tid och pengar är väl det som det finns mindre av för tillfället men jag antecknar alla ideér så jag kommer ihåg. 
 
Tog beslutet att köra två katonger med inredning till tippen idag, bye bye... Lite flyttades en våning upp för att säljas. Det är svårt att få mig själv att inse att jag har bytat stil och aldrig kommer få upp dessa inredningdetaljer igen. Kom precis på att lite av sakerna är bra "gå bort" presenter... hmmm 
 
 

Kommentera här (1)
my style

 
Lite njuter jag... 
 
Kick off på Ystad saltsjöbad. Ohh jag bara älskar inredningen.. kommer ta med mig så många ideer här ifrån, inspirationen är på topp.
 
Innan dagen börjar idag så ska jag sätta mig och jobba lite. Det är aningen stressande när man öppnar datorn och har flertalet bråttskande mail i inkorgen. 
 
Igår försökte jag jobba samtidigt som vi hade möte och det var väl inte det bästa, man är ju inte mer än människa och kan bara fokusera på en sak åt gången.
Nu ska jag mysjobba lite för att sen möta upp resten av företaget. 
 
 
 

RSS 2.0