Kommentera här (0)
Sökbar i CV-databasen

 

Godmorgon.

Då var det dax att skaffa rutiner.
Uppstigen och inser att nu är det måndag. 4 nya jobb är sökta och jag har även ringt till arbetsförmedlingen för att inte bli klokare alls. Måste personligen besöka kontoret imorgon hette det så då gör jag det.

 

Nu är jag värd en kopp kaffe och en morgonpromenad med doggsen i hopp om att någon från ovan ska kontakta mig och ge mitt ett jobb och en stadig ekonomi…. 

 

 

 

Kommentera här (0)
Miami, Fort lauderdale. Sol,regn och alligatorer.

 
 
 
En helt fantastisk resa med en massa upplevelser som kommer bäras med i hela livet. Inte trodde jag för några år sen att jag skulle åka till USA med en helt fantastisk sambo till guide som skulle ta mig till ställen man bara måste besöka. 
 
Med bara ett hotell för en natt bokad och en hyrbil inklusive gps så har vi spontant upplevt New York, Key west, Miami beach och Fort lauderdale. 
 
 
 

Kommentera här (0)
USA, Hyrbil och lokalt regn.

 
 

Kommentera här (5)
USA, Skyskrapor och gröna gräsmattor.

 
 
 
 
 
 
 
Det finns naturligtvis en historia till varje bild men det tänker jag inte tråka ut er med. 
 
 

Kommentera här (0)
Borta bra.....

Det är helt underbart att vara hemma igen. Sen att det vilar ett stänk av arbetslöshet över mig är ju en sak som jag tänker ta tag i lite halvt idag men till hundra procent på måndag. Lurar mig själv att jag har semester till på söndag.

 

Det blev många vakna timmar igår så när vi kom hem så kände jag mig så in i nordens bakfull ända tills jag fick kaffe hos svärisarna, då piggnade denna till. Jag kunde inte låta bli så jag fick klippt gräsmattan i gårkväll och ni kan tro jag mös ordentligt. Jag fullkomligt älskar vår trädgård.

 

Nu är det så mina vänner att vi har fotat en hel del, fast inte så mycket som jag brukar. Bara 455 bilder är tagna, ganska lite om ni frågar mig. Nu ska vi gå igenom bilderna så håll ut, snart kommer det USA för hela slanten.

 

Stay tuned…


Kommentera här (0)
Tommy Hilfiger

 
Inviger min nya bikini som är i en skitsnygg modell som jag av någon anleding inte vågat bära tidigare. 
 
Vad tycks?
 
 

Kommentera här (0)
Gör allt själv.

 
Ja så brukar det låta när man vill påbörja något.... 
 
 

Nu har jag kommit en bra bit på vägen. Avskyr förarbete.

 

När jag påbörjade detta projekt så hette det att jag gör allt själv och kommer inte be om hjälp. Men som ni ser på den nedersta bilden så har min snälla Tomas byggt en av två "väggar" som jag (läs Tomas) ska sätta upp och låta bland annat murgröna slingra sig. Det kommer bli himla mysigt när det väl är färdigt men det var nog lite mer omfattande än vad jag tänkte mig.... Puhhh, men det tänker jag INTE erkänna.

 

 


Kommentera här (0)
Crowne Plaza

 
Här ligger denna bönan strandad i sällskap av en kall dricka och boken. Tomas den rastlöse har satt sig i bilen och är påväg in till norra miami för att handla mc-prylar och det slipper jag gärna. 
 
Åter till stekandet!
 
 

Kommentera här (1)
Fortlauderdale, Florida

 
Nu har vi landat på ett supermysigt hotell i Fortlauderdale och här ska vi stanna tre nätter. Lite shopping, bad och bokläs och titta på folk.
 
Väl framme på detta hotell så tog vi en öl direkt och ett dopp i poolen, vägen hit var lite tålamodsprövande. Det är väldigt mycket vägarbete här och dessutom tullar överallt där man ska betala när man kör igenom och som sagt vi bor inte här och hittar inte. För att bara nämna det så är det sexfiligt på många av vägarna och därför väldigt lätt att köra fel.
 
När jag väl satte mig in i kartan så kunde jag guida oss fram till hotellet som inte gps:en klarade av.
 
 

Kommentera här (0)
Amigos

 
En ägg och bacon macka in america style i detta varma Key West. Gott som tusan. Och första kaffeintaget som faktiskt smakar lite kaffe och inte bara vatten. 
 
 

Kommentera här (1)
Miami, key West

 
Nu har vi hamnat i Key West och jag bara njuter. Helt fantastiskt.
 
 

Kommentera här (0)
Insta

 
 
 
 
                    
 
   
                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Kommentera här (0)
New York, Manhattan

 
 
Just nu så gottar vi oss i New York och bara gör sådant som faller oss in. Shoppar, fikar, äter och promenerar så benen pulserar på kvällen. Kameran har gått varm och det har redan knäppts en hel del bilder. 
 
Nu åter till taktikvilandet innan middag nere på Times Square.
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Insta

                   
      
                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Ellen på besök..

 
 
Vilken underbar dag, först en promenad för att sen bara mysa i trädgåden. Man blir trött av Ellen-mys så jag tänker faktiskt slänga mig i hammocken och slappna av lite. 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Den farliga leken

En kriminalroman av Mari Jungstedt.
 
 
 
 
Ligger i sängen och tänkte sjunka in i kriminalromanen där lösningen är mer komplicerad och oväntad än poliskommisarien kunnat ana. 
 
Det troligaste är att mina tittar orkar med en sida sen dyker nog John Blund upp. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Examen

 
 

Nu ska jag bara njuta av att jag klarade av detta och jag kommer så väl ihåg när jag satt och tvekade i soffan och osäkert ställde mig frågan om detta var en väg att gå. Det känns helt rätt och jag rekommenderar alla som funderar på att studera i vuxen ålder att göra det. Det är verkligen en helt annan sak och man är mer målinriktad.

 

 

Nu måste jag vänja mig vid tanken... Jag klarade det och snart får jag se vart denna nyckel leder!

 
 
 
 

Kommentera här (3)
Inspirerad ....

 

....av svärmor att trolla fram den bortglömda delen.

 

 

Efter en svettig promenad i morse så begav jag mig till svärmor för lite bad, slapp och vad jag inte visste då massa prat om blommor och trädgård. Påverkad av allt vårt prat så snabbade jag mig hem och påbörjade projektet i den bortglömda hörnan på vår tomt. 

 

Alltså det är ju helt otroligt vad man kan hålla på i många timmar när något är kul. Tiden bara rusar iväg och man ska bara lite till hela tiden. Hade det varit något tråkigt så hade man ju dragit ut på arbetet och inte hållit på så länge.Känner du igen det? 

 

Nu är det paus, ja tills imorgon iallafall, har ungefär två tredjedelar kvar att gräva ut sen börjar det roliga. 

 

 

 


Kommentera här (0)
Arbetslös sommarlovsflicka med timanställning.

 

Med en timmes lektion kvar som inte ens kommer innehålla undervisning så kan jag beskriva känslan som lite vemodig.

På torsdag är jag yrkesutbildad  ekonomi- och redovisningsassistent. 

 

Ett år har bara svischats förbi och jag är så stolt över att jag tog detta beslutet. Visst känns det lite ovisst i vad som ska hända nu angående jobb och när en arbetsgivare ska ha turen att hitta just mig. Jag hoppas att det blir snart och för att inte hålla inne på allt för mycket information så kan jag berätta att jag faktiskt ska på en intervju snart och håller tummarna för att det leder till en anställning. Mer om det senare.....

 

Jag har ju faktiskt redan ett jobb som jag ofta glömmer bort att nämna. Jag är ledsagare 20 timmar i månaden men det går inte att livnära sig på och därför måste jag hitta ett arbete som jag har i första hand. 

Tänk om det kunde vara så fantastiskt att jag har ett jobb att gå till när vi kommer hem från USA       

Toppen toppen.
 

 


Kommentera här (3)
Fortsätter att njuta i Simrishamn.

 

Här är helt underbart och det går inte annat än att njuta. Att detta är ett dårhus vill jag beskriva som en mild sanning. Nio personer med tre hundar skapar en kultur i detta hus som påminner om kaos. Tur man kan koppla hunden och gå lugnande promenader nere vid havet.

 

Dock så är det inget bra ställe att springa på. Har gett det två försök, Först sprang jag en runda med min sportige svärfar och det var en runda som var himla tradig och långrandig. Andra gången tänkte jag piffa till just den rundan genom att springa den andra hållet vilket var ett misslyckat försök, den var precis lika tradig. 

 

Nu tillbaka till mina morgonrutiner, tömma diskmaskinen och sätta på kaffe innan alla vaknar. 

 

 

Kommentera här (1)
simrishamn

 
 
Chabbes första dopp upplevdes som helt naturligt med Ivan vid sin sida. Det är så fantastiskt att kunna traska ner till havet och låta hundarna springa och busa av sig. 
 

RSS 2.0