Kommentera här (2)
Spår i mungipan

 
En timme senare efter massa bus i hägnet snarkar de godis. Man får sno åt sig all sol nu när den väl tittar fram, utanför fönster drar mörkgråa mol över igen och regnet kommer börja falla när som helst.
 
Tvätten sköter sig själv, alfahanen i huset sussar godis en trappa upp och jag tänker återta myset med tända ljus, en kopp te och bokläs. En söndag precis som den ska vara...... 
 
 

Kommentera här (0)
Öm i handen

 

Tanken kändes så naturlig när jag vaknade. En promenad i skogen så sambon skulle få sova ut efter en natts arbete. Ja himlar vad skönt, en mil ska vi gå. Hoppas bara regnet stillar sig. Vad mysigt.

 

Men att jag skulle vara borta nästan tre timmar ana jag inte, en mil tar max en och en halv timme ungefär men icke med den ettåriga trettiokilos boxer som tilltalas Chabbe.

 

Hjälp vad han pumpade mitt tålamod ut i fingerspetsarna….  Inte förrän fyra kilometer in i milen så började han lugna ner sig och då kunde jag slappna av lite mer och höja blicken och ta in naturen. I ungefär två kilometer gick han klockrent sen passerade en löpare med hund förbi och vi var tillbaka på ruta ett igen.

 

Suck, pust och stön. Just då i den infekterade irritationen så ångrar jag att jag tog med honom men efteråt är jag nöjd. Hur ska han lära sig att bete sig om han inte utsätts för massa frestelser.

 

Nu snarkar dom gott och jag ska burra in mig i filten omringad av tända ljus och mysa till Så mycket bättre och Big brother medan sambon min tar sig igenom ett nattpass till. 

 


Kommentera här (0)
Snart november

 

Tiden bara rusar iväg och det är ju skönt. Att arbeta 100% känns superbra och allt går på rutiner nu. Måndag till fredag ringer klockan sex och då kör denna till jobbet. Klockan sexton är det dax att stänga ner datorn för att köra hem, och bortskämd som jag är så står oftast maten på bordet när jag träder in genom dörren.

 

Helgerna är helt annorlunda nu när jag jobbar måndag till fredag. Det är jätteskönt att bara göra sådant som faller en in. Med den belastningen som vi har i vårt team på jobb så behövs dessa två dagar till att tömma huvudet och komma ner i varv.

 

Helgen ska mestadels innehålla regn och det bryr jag mig inte om, tycker bara att det är mysigt med tända ljus och raggisar. Hösten har sin charm och jag gillar dess skiftningar.

 
 
 

Kommentera här (0)
Efterlängtad helg

Nu när man bara är ledig på helgerna så njuter man lite extra. Bullfrukost med med mannen i mitt liv följt av lite bokläs med zoegasintag.
 
 
 
Nu står jag och njuter i hängnet och lyssnar till hundarnas intensivt sniffande och ett dovt dunsande varje gång Chabbe galoperar förbi. 
 
Vad som står på listan härnäst är massa måsten som jag tänkte ta tag i. Tanka, tippen, handla ny dörrmatta (som har gått isönder av någon konstig anledning), handla omega3 och ben till hundarna. Sen får jag se vad mer jag kommer hem med :).
 
 

Kommentera här (0)
En solig oktoberdag.

 
Ligger nu i ett välförtjänt bad,  nyfriserad och med en nykrattad och fin uppfart. Det tar några timmar att få hela uppfarten ren och snygg men det är bra terapiarbete. Det är ju underbart väder ute så man får passa på.
 
Oj vad varmt det blev här, tänkte läsa lite men får se hur länge mitt hjärta orkar slå hårda slag på grund av värmen...
 

Kommentera här (0)
#jävlahunnajävel

 
Måtte denna j*vla fasen gå över snabbt. Jag blir inte arg utan jag blir snarare ledsen när han har sönder allt. 
Ahhhh....
 
 

Kommentera här (0)
Arbetsskor :-)

 

Nya insmorda skor som kommer användas flitigt i veckodagarna. Fredag imorgon och blir dagen som idag så går det fort. Yeeaayyy

 


Kommentera här (3)
#jävlahunnajävel

 
Jaha där hade Chabbe en rolig stund med Rossies säng. Inte helt oväntat!
 
Suck!
 

Kommentera här (0)
Well well cykelschtell


Vilken vecka det varit. Jag har känt mig som ny på jobbet åter igen nu när jag tog över ansvaret för exporten. Att ta över så här och städa upp efter en som inte haft så många timmar på klockan som det hafts behov av är inte lätt. Ingen kundkontakt mer än via mail i ordrarna hette det men jo jag tackar….. Kundmöte i Göteborg i torsdags och en överfull inkorg med ordrar och kluriga frågor som måste iväg snarast ….. PÅ ENGELSKA!!! Behöver jag fördjupa mig?

 

Har aldrig behövt en helg och ledighet så mycket som jag gjorde igår. Det blev nog lite för mycket på en gång och värre blir det när man är en perfektionist och absolut inte vill klanta till sig, man kan alltid göra lite bättre. Mina arbetsuppgifter jag är anställd för hann jag inte med för ett ögonblick igår, jag satt inte igång telefonen ens.

 

Nu i efterhand så känner jag mig modigare igen, jag glömmer snabbt bort att jag bara är fyra veckor gammal i företaget och håller på att lära mig. Jag ska nog allt visa dem att jag kan städa upp efter föregående exportansvarig och få oss till en bättre leverantör. Jag kan!

 

 

Om jag kan släppa alla tankar så ska jag försöka sjunka in i boken Flykten från läger 14 tänkte jag, men det går väl inte så det slutar väl med en promenad med doggsen istället…. Som vanligt! 

 

Trevlig helg!


RSS 2.0