Kommentera här (1)
Garaget 2014

 
 

 

Vilket jobb Tomas har gjort, så grymt bra jobbat!
 
 
Han har byggt ett garage, och med allt vad nu det innebär så kan man ju undra vad denna karln inte klarar av. Jag är så stolt över honom. Nu ska det bara målas vitt och sen är det nog färdigt utvändigt. Hur han vill ha det inne i sin mancave bryr jag mig inte så mycket om, kanske att jag lägger mig i lite men det är ju min plikt som kvinna.
 

 

Kommentera här (2)
Kontorstjejen

 
Hittade en supersnygg datorväska som jag kan i i arbetet. Jag gillar den så mycket att jag skulle kunna använda denna till vardags. Väl inne på elgiganten så slank även en skilda världar-box ner i väskan, lika bra det. 
 
 

Kommentera här (0)
Insta update

 
 
 

Kommentera här (0)
vägen till jobb

 
Älskar tidiga morgnar när solen tittar fram. Med ett stort leende på läpparna styr bilen mot jobb.
 

Kommentera här (1)
Söndagströtter.

 
-Varje gång jag hämtar bollen så kastar matte iväg den igen... så trött man blir! 
 
 

Kommentera här (0)
Den här hunden

 
Till att börja med så ber Chabbe om ursäkt för att ha orsakat handhavande fel på vår dörr. JÄVLA HUNNA JÄVEL skrek jag med gråten i halsen när jag kom hem och såg detta. Hans konto (#jävlahunnajävel) på instagram fylls på sakta med säkert.
 
 
Lördagsmorgon och Chabbe är i full gång med sina bus. Tre gånger har jag nu fått springa ut och hämta hans filtar som han tycker det ska busas med i det blöta gräset. Men så tycker inte matte! 
 
Dagen är precis startad så fler hyss väntar....
 
 

Kommentera här (0)
Insta

 
 
 
 

Kommentera här (2)
årsförbrukning av bajspåsar

 
En granne kom förbi med 40 rullar bajspåsar. Det tackar man inte nej till, för det känns ju som att lägga pengar på skit varje gång den hyllan måste fyllas på.
 
Men nu behöver jag inte vara rädd för att stå utan på ett tag. 
 
 

Kommentera här (1)
Badgäster

 
Tittade ut och såg snabbt att bordet var blött.... sen såg jag två badgäster, den ena modigare än den andra som flög iväg. Så ubersöta dom är. 
 
 
 

Kommentera här (1)
ny på jobbet

 
Ahhh sitter nu i fåtöljen helnöjd över dagen, första arbetsdagen och när klockan närmade sig tre var huvudet som en tickande bomb. 
 
Nu är jag helt överspeedad och har till och med dansat en sväng med dammsugaren. Spännande att se hur länge ögonen klara av ikväll. 
 
Jag längtar till imorgon. 😉
 

RSS 2.0