Kommentera här (1)
Låt bli

 
 
Att låta en sådan saftig godbit ligga på bordet och vänta kan ju inte vara rätt. Snälla säg varsågod så den inte blir torr. 
 
 

Kommentera här (0)
Stor lekplats

 

Perfekt är det när åkrarna är skördade och man kan springa och trötta ut huvudet i detta hav av olika dofter. En timmes träning på att lyssna har tröttat ut dom och snarkeriet är igång.

 

Måste berätta att vi var iväg med jobb på DHL-stafett i Danmark och det är nog något av det roligaste jag varit med om. Det är en stafett, fem personer i varje lag och alla ska springa fem kilometer vardera. Kan tala om att det är svårt att hålla ett "lagom" tempo bland alla dessa människor. Massor av folk som står längs med hela banan och hejar, dj:s i lastfordon och pom-pom tjejer som dansar och peppar. Trots kramp i övre delen av magen så sprang jag, det gick inte att sakna ner. Glömde klocka så tyvärr har jag ingen aning om hur min hastighet påverkades av denna adrenalinkick. Ett mycket roligt arrangemang som jag förmodligen kommer följa med på även nästa år.

 

 

 
 

Kommentera här (0)
Tänka fotgående

 
 
Måndagspromenad med syrran och hennes pågar, ja det var skönt. Jag fick en liten påminnelse och även lite nya tips på hur jag kan jobba med Chabbe. 
 
Andas, samla mig själv och tänkta vad han ska göra. Perfekto!
 
 

Kommentera här (0)
En bal på slottet.

 
Häckeberga slott, helt fantastisk miljö att befinna sig på. Det blev två bra dagar med både aha upplevelser och även mycket skratt. 
 
Dit åker jag gärna igen.
 
 

Kommentera här (0)
Dagen mitt i veckan

 
 
Först lite bus och trädgårdsmys sen måste det packas inför kickoff torsdag till fredag. Det bär av till Häckeberga slott och på schemat står det bland annat ridning på islandshästar och på kvällen vankas det bal på slottet ;-) . 
 
 

Kommentera här (0)
Picknick i skogen

 
 
Startade denna soliga torsdag med en promenad och picknick i skogen. Nu ska hundarna få vila och jag ska cykla hem till min syster för massa Ellen och Albin-mys. 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Blå tunnel

 
Man blir varm och trött av att leka med denna blå tunnel. 
 
 

Kommentera här (1)
Forsaka Degeberga

 
 
Perfekt väder för en utflykt. Chabbe tackade för den stora vattenskålen och Rossie tog tacksamt ett svalkande dopp. 
 
 

Kommentera här (0)
Är det semester så är det

 
Nu blir det massor av matte-mys.

Kommentera här (0)
After work-bio

 
Efter jobb stod det mat och bio på schemat. Två timmars skratt till Spy var en perfekt uppladdning för en löprunda. 
 
Imorgon är det fredag och klockan fyra går jag på semester. Det ska bli skönt! 

RSS 2.0