Kommentera här (1)
Ödlor

 
Helt öm i händerna så har jag snart grävt upp allt som ska upp inför dränering. Ahh mina stackars händer. Fick lite ont i magen när jag slänger iväg en spade med jord och ser att jag grävt upp ett bo med ödlor. Jaja dom är väl ändå påväg upp nu när solen börjar visa sig! 
 
Nu blir det en lååååång dusch. 
 
 

Kommentera här (0)
Solen visar upp sig.

 
Åhh idag skyndade jag mig hem efter jobb för att snabbt byta om och komma ut på promenad i solen. Jag gick med ett leende och drog åt mig all energi som det bara gick. 
 
Jag tog med mig kameran också, tänkte att jag kunde knäppa några härliga bilder. Nja blev inte så mycket med det. Det jag hade tänkt var att försöka fånga solnedgången i alén men det gick inte för sig förstår ni. När vi väl kom dit stod där en henom (såg verkligen inte vilken kön det var på den reflexklädda människan) med sin kamera i högsta hugg och fotograferade just denna alén i solnedgången! Det är ju inte så att man ställer sig bredvid en främmande människa och fotograferar samma motiv?!  Hur pinsamt är inte det liksom? Nja det får blir en annan solnedgång vid ett annat tillfälle. Denna var endå inte så färgrik och fin ;-)
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Lönedag

 
Det blir ljusare för varge dag och då blir man piggare och allt känns så mycket lättare. Onsdag, mitt i veckan, sol, kraftig träningsvärk efter gårdagens träning och lön in på kontot, vad mer kan man begära. 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Helt färdig.....

 
 
Vaknade och andades med djupa andetag... ah det gick utan smärtor. Ja lite träningsvärk och ömma händer men annars så finns det inget att gnälla på idag. Mellan tvättarna så har jag öst tillbaka jord i hålan och lagt på med barkmull runt Rododendron. Känns skönt att detta är klart och nu har jag bara resten kvar. 
 
Alla växter på gaveln ska grävas upp och sättas i hinkar, men det börjar jag med nästa helg. Nu en kopp zoégas i solen. 
 

Kommentera här (0)
Inför dränering

 

 

Man föreställer sig alltid hur saker ska gå till och hur slutresultatet kommer se ut. Det jag tänkt mig i detta projekt var att det skulle ta en timme men det tog tre, och då är jag inte färdig. Gräva upp tre Rhododendron och gräva ner på annan plats, hur svårt kan det vara? Det jag missbedömde i detta var storleken på Rhododendron, jissen vad stora de var. Att det regna såg jag som en fördel då växterna höll sig fuktiga men jorden blev desto tyngre. 

 

På grund av storleken och att de var ovårdade så har jag gjort ett försök i att klippa ner dom lite men inte helt. Jag får ta lite till när de växt till sig. Ja om de överlever vill säga. Snabbt var beslutet taget att jag behåller endast två av tre, de är alldeles för stora. 

 

Imorgon ska jag färdigställa Rhododendron-projektet, om jag kommer upp ur sängen vill säga. Helt blåslagen på benen (?) och kraftig värk i revbenen (?). Om jag känner så här redan idag så uppstår frågan om hur min kropp mår imorgon?! 

 
 
 
 

Kommentera här (2)
Tecken.

 
 
Det spritter i kroppen på mig när jag upptäcker alla dessa tecken på att vi går mot ljusare och varmare tider. 
 

Kommentera här (0)
Allyawan i Lyckliga gatan.

 
 
Åhh denna låten spelas om och om igen här hemma .. Älskar gunget i låten. 
 
 

Kommentera här (0)
Solig lördag

 
Sitter nu och väntar på syster och goaste Ellen, vi ska in till stan och shoppa lite smått och gått. Ni vet sådant där onödigt måste.  Tänkte först sticka ut och springa men det får jag (eventuellt) ta senare. Ikväll är det melodifestivalen och det ska bli mysigt! Hoppas på att det fångar mitt intresse så jag håller mig vaken.... Denna är trött om kvällarna och ögonlocken är tunga. 
 
Nä här jag inte sitta... hopp och iväg
 
 
 

Kommentera här (1)
Fast anställd!

 
Nu ska jag berätta för er att idag fick jag beskedet att självklart ska jag få fast anställning. Jag är lycklig så jag håller på att spricka, så jäkla skönt! Bra jobbat där. 
 
 
 

RSS 2.0