Kommentera här (0)
Insta

 
 
 
              
            
 
 
Promenader, läsning och massa mys.. jo det är så vi gör :-)
 
 

Kommentera här (0)
Blomstrande tider

 

Min Orkidé bjuder på lite livstecken och det är ju roligt när man lyckas få den att blomma igen. Typiskt nog så knäckte jag av en knopp när jag skulle fota men jag räddade hela stängeln från att knäckas. F*n vad ledsen jag hade blivit då, det har hänt alldeles för många gånger. Jag ska bara titta lite närmare och vips så har jag stängeln i handen.....

 

Tror att jag fått för mig att jag har börjat gilla blommor igen, åhh är det åldern kanske?! Haha… Jo jag har kommit på att jag vill ha fler orkidéer fast i vita då.  Eller kanske andra små söta blommor… Mjo så får det blir minsann. 

 

 

Får se om inte lördagen bjuder på lite blomsterköp :-)

 

 

 


Kommentera här (1)
Bokcirkel

 
Jag och min arbetskollega började prata böcker och rekommenderade varandra lite läsning. Jag tog med mig en bok skriven av Hans Koppel, Kommer aldrig mer igen. Hon tog med sig sex böcker, haha, nu har jag att göra!  Får se om ungdomsböcker är något för mig. 
 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Dagen mitt i veckan

 
Ja, vi är nöjda med tillvaron och allt är toppen. Nu ska det tuggas lite ben så tandköttet får en omgång sen blir det en promenad inne i Svedala. 
 
 

Kommentera här (0)
Promenaden fortsätter, del 2

 

Som sagt, väl på väg hem så tittade jag ut i kohagen och övervägde att gå in i hagen och släppa hundarna. Det var kul….

 

Sceneriet är nu en frisläppt boxer med ett damp-ryck och en bostonterrier som är avskärmad från omvärlden då hon febrilt letar bajs-pumlor. Detta skapar ett missförstånd som resulterade en krock rakt ner i det översvämmade träsket. Ahhh näääää.... 

 
 
 
Nu är vi alla tre nyduschade, Chabbe ligger på golvet och snarkar medans Rossie sitt-ligger i mitt knä och hjälper mig att blogga. Nu är det bara mys... Tjinixen. 
 
 
 

Kommentera här (0)
10 kilometers fotorunda, del 1

 
 

Vilket fantastiskt väder vi har idag. Ljust, soligt och med rätt klädsel så är det inte allt för kallt. Hundarna tyckte det var oerhört roligt att göra några avstickare in i skogen under promenadens gång. Mycket dofter som i deras nosar luktar godis och en hel del rådjurs-"pumlor", alltså lortar, som det snaskades på inne i skogen. 

 

Observera att här är vi fortfarande hyffsat rena…. i nästa inlägg sker en krock som resulterar i att vi blev tre i kön till duschen. 


Kommentera här (1)
Städa tandköttet

 
Alltså dessa hundar.... Älskar Rossies -tugga ben style.
 
 
 

Kommentera här (0)
Status

 
När jag tänker på mitt jobb som jag har så ler jag. Fick hem betalningsplanen från CSN och ångrar inte detta lån en enda sekund.
Fyra månader in i provanställningen och snart kommer besked om hur min framtid eventuellt kommer se ut. 
 
Håller tummarna för jag trivs med att vara serviceadminitratör :-). 
 
 

Kommentera här (0)
Hälsa på syster

 
 
Så himla tungt att promenera idag.... men det vara bara till att fortsätta när jag väl startat. Gick in till min syster i Svedala för att lämna en örtkrydda för att sen gå hem till Skaberajö igen.
 
Väl hemma slängde jag mig i ett bad men det blev inte långvarigt då jag höll på att tappa boken i vattnet när jag nästan föll i sömn. Det var mysigt så länge det varade, hade öppen dörr in till badrummet och solen lyste rakt in på mig. Underbart!
 
 

Kommentera här (0)
Lås dörren, dra för gardinerna

 
Nu äntligen ska jag få sjunka in i denna värld som Kepler står för. Hoppas att den är så bra som jag förväntar mig.
 
Har du läst boken? Vad tyckte du?
 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
I bokhyllan 2015

1. Glasklart- Karin Whalberg
2. Stalker- Lars Kepler
3. Hur kär får man bli? - Katarina Von Bredow
4. Linas kvällsbok 1&2 - Emma Hamberg
5. Knappt lovlig- Katarina Von Bredow
6. Räcker det om jag älskar dig? - Katarina Von Bredow
7. Expert på att rodnaKatarina Von Bredow
8. Styckertskan från lilla burma -Håkan Nesser
9. Visning pågår - Sofie Sarenbrant
10. Åttio dagar gul- Vina Jackson
11. Tusen små bitar - James Frey
12. Dålig karma- David Safier
13. Gården- Tom Rob Smith
14. Skuggorna- Katarina Wennstam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boktips: I bokhyllan 2014

Kommentera här (0)
Återfall 2/1-15

 
 
Chabbe och jag hade en överrenskommelse om att sambolivet inte alltid är rättvisst och att det här om att allt mitt är ditt och ditt är mitt gäller inte honom. 
 
Det har endast gått tva dagar in på det nya året och han har redan tuggat på något som inte heter hundben!!!!! Blir så trött. I detta fallet så är det ju tur att inget hände. 
 
 

Kommentera här (0)
Underbar nyårsafton

2015 är här och jag har invigt året med 13 kilometers promenad vilket känns bra efter allt som åts och dracks igår. Vilken kväll vi hade, jag vågar nog påstå att detta är den bästa nyårsafton jag haft. 

 

Underbaraste vännerna, god mat och dryck, sällskapsspel (med andra ord och galenpanna), hockey på tv (JVM) och musik i högtalarna där ett och annat dansmoves utövades och ja vi alla hade behövt en sånglektion. Haha!

 

Spelet galenpanna får toppen recension från mig då det lyckades hålla mig vaken trots att klockan passerat 02.00. Det var jätteroligt och det måste spelas igen!

 

Hoppas ni också haft en underbar nyårsafton med nära och kära! 

 
 

RSS 2.0