Kommentera här (1)
Fyra ljus

I år blev det minsann nya adventsljus 😊. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Klumpfot

 
En brännande känsla som söker mig... jo det gör ont... jo vagnen har kört upp på min fot och den verkar inte rulla av. AJ!
 
Asså, kan man ha mer otur eller? Efter att ha fyllt vagnen med kakel, klinkers och allt tillhörande, betalt och är påväg att rulla ut så kör vi över min fot och där stannar vagnen. Jag uppfattar inte direkt vad som händer och ännu mindre fattar Tomas. Då jag står knäpptyst och försöker med plågande blick tala om för honom att det gör ont och att han måste dra tillbaka vagnen så bildar han sig uppfattningen att vi kört på en karm och trycker på lite extra. 
 
Haha, det är ju kul men fy fabian vad ont jag har nu. Ska inte bli spännande att följa utvecklingen på hur min fot kommer hantera detta. 
 
 

Kommentera här (1)
Helgen, tankarnas tecken.

 
Helgen har varit helt fantastisk, omringad av kärlek och värme. Syskon-mys, hockey, shopping, spinning, mys med mannen i mitt liv. Och inte att förglömma, hundbajs-plock i trädgården! M mm mmmmm....
 
En hel del tankar och funderingar kring nu, då och framtiden har funnits i huvudet och jag kan inte vara annat än tacksam över allt jag fått och har idag! Möten med olika människor sätter spår i en på olika sätt, jag har blivit fullproppad med positivitet, glädje, tacksamhet och styrka. 
 
Nä här kan jag inte sitta, nu kallar verkligheten och maten, pulled pork som stått i ugnen sen sju imorse. Det ska bli SÅ gott!
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Pussattack !!


Ligger och läser och får helt plötsligt sällskap av Rossie. Mysigt, men det blev genast avancerat att läsa 🐾. 


Jag blir full i skratt och då blir ju en annan pussesugen! Hmm älskar hennes ryck. 

Kommentera här (0)
Feel good

 
 
29 år och nybesiktad  😉. 
 
Ligger nu i sängen och är helnöjd med min födelsedag. Gick ut från feelgood med godkända papper och efter en härlig dag på jobb så kom mina syskon och gratta mig. 
 
Massa mys och kärlek ❤, och oj så tyst det blev när alla gått hem. 
 
Nu ska den trötta tanten sussa godis!

Kommentera här (2)
Fredag 💖

 
 

Kommentera här (0)
Spontant spinningpass

 
 
Älska spontanitet! Från ingen stans så bestämde jag mig för att deltaga i dagens spinningpass, så himla skönt. Nu ska jag ta en dusch för att sen sällskapa med Rossie i soffan innan det är dax för kalas. 
 

RSS 2.0