Kommentera här (0)
31:de oktober fortsätter....

 
 
 
Att välja ut de bästa av 398 bilder kan ta sin tid. Så roligt det är att ta foto på dessa trollungar! Att sitta på en stubbe och ha sångstund roade både barn och fotograf, haha. Mammornas inlevelse skvallrade om att de uppskattade sångstunden aningen mer än barnen.
 
 
 

Kommentera här (0)
6,7 kilometer på 4:45 minuter

 
 
 
Oktober levererar enda in i det sista, 31:de oktober har bjudit på fantastiskt väder och underbart sällskap. Helt underbart.
 

Kommentera här (1)
Materiell lycka

 
Ja de blev en ny soffa bara sådär. Är jättenöjd och det känns bra med en stor stabil soffan. I love it! 
 
Och det roliga med ny soffa är att då kan man köpa nya eller fler kuddar, en ny större matta och lite annat smått och roligt. 
 

Kommentera här (1)
Fem höstiga kilometer

 
Idag hade jag med förstärkning på promenaden. Tur det så jag fick hjälp med att titta så korna mår bra, kasta löv i luften och få lite ordning på Rossie.
 

Kommentera här (0)
Insta

                     
              
     

 
 

Kommentera här (0)
Källaren

 
Sakta men säkert växer vår tvättstuga fram. Skulle jag få bestämma så skulle de gamla väggarna få äga rummen och bara få vara vackra. Men, man måste ge och ta. Tror att vi kommit fram till en bra lösning som vi båda gillar, både praktiskt och för ögonen. 
 
 
 

Kommentera här (0)
My style

 
Det blev inte alls som jag tänkt mig men det blev lite nytt i alla fall, och knasigt. Det kommer helhetsbild vid ett senare tillfälle. Har lite detaljer till som ska fixas först!
Ni kommer förstå när ni ser vad jag ställt till med       
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Fågelcrib..

 
 

BOOMMM, bara sådär till frukosten så kom jag på hur jag ska få upp pippipoolen från marken så Chabbe inte ständigt tömmer den.

 

Självklart ska den sitta på mina framtida murgröna- och ros vägg. Jodå... en bit överblivet armeringsnät upphängd i en kedja som är hittad och uppgrävd i trädgården. Några minuter senare så var det fixat och uppsatt av min underbaraste sambo som fattade precis vad jag ville ha.

 

Nu ska bara murgrönan växa till sig och ta för sig.

 

 

Sorry Chabbe… pippiarna vann!

 

 


RSS 2.0