Kommentera här (0)
Buskrosling i september

 
Underbar septembermorgon i trädgården. Solen värmer den japanske buskroslingen som är fylld med knoppar till vårens blommning. Jättekul att placeringen blev så bra och att den trivs efter flytt. Rododendron bakom har också redan massor av knoppar. 
 
Nu tänkte jag gå ut och mysa i trädgården och räffsa uppfarten så den ser välvårdad ut.
 
 

Kommentera här (0)
Ska bara...

 
 
Känner ni igen det här att man ska bara? Ska bara göra lite till, ska bara snabbt, ska bara göra klart.
 
 
Haha, jag skulle bara ut och gå med hundarna. Men jag fick så mycket höst och trädgårdskänsla när jag gick förbi alla trädgårdar på promenaden så när jag kom hem skulle jag bara rensa lite plattor. Det slutade med att jag stel som en nittioåring reser mig upp två timmar senare omringad av mörker, och då har jag bara lite snabbt rensat och klippt till kanten längs plattorna och rensat det grövsta ogräset på uppfarten. 
 
Nu sitter jag nöjd med en kopp te och tittar på hockey.
 
Godkväll!
 

Kommentera här (0)
Utställning

 
Chabbe har nu blivit utställd och det var spännande. Han fick bra bedömning som vi är nöjda med. Maskulint huvud och kropp, aningen blöta fläbbar (?) och en tendes till att ha benen under kroppen(?). Haha, en boxer har väl blöta fläbbar? Och att ha benen under kroppen är väl en fördel? För att vara första gången och sista för den delen så gick det jättebra. Tror att antingen så är man en utställningsmänniska och hund eller inte, vi tillhör det sistnämda.
 
En halv dag med passitivitetsträning satt som en smäck för han har sovit resten av dagen. 
 
 
 
 

Kommentera här (2)
Skördedax

Självklart har jag hjälpreda när det ska plockas plommon. Framförallt när det tappas på marken... då hämtas de snabbt och då ska det busas!
 
 

Kommentera här (1)
Passgång och pungkulor.

 
Träningen med Chabbe inför utställningen går superbra. Han är så duktig och börjar bli hanterbar. Nu ska vi jobba lite till på att titta på tänder, stirra ner, inte springa passgång, lyssna på matte och känna på pungen. Hur kul som helst. 
 
Nä.. åter till idol.... med en touch av Rossie-fisar! 
 

Kommentera här (1)
Vildarna på besök

 

Idag åkte jag med Jenny och hennes vildingar in till Malmö för att skänka lite förnödenheter till flyktingarna. Alla kan göra lite.

Efter det blev det massa bus och ett glas mjölk, haha. Hur kul som helt hos moster Jane, man får springa med skor inomhus. 

 

 


Kommentera här (0)
Utvald

 

Mörk himmel, regnsmatter på fönsterrutorna och prasslande blad som faller från träden, jo idag är en riktig shopping och bokläsardag. Är precis hemkommen från stan i hopp om lite nya kläder till garderoben men här sitter jag med fyra nya böcker och två bullar till kaffet. Vad hände med kläderna? Så är det alltid, när jag är i behov av det så hittar jag det aldrig. Däremot så hittar jag oftast massa annat som böcker, inredning eller något kul till trädgården.

 

Nu ska jag göra det där andra som denna dagen är perfekt för! Brottas med vilken bok jag ska läsa först. 

 

 

Kommentera här (0)
Överdimensionerade uppåtväxande kottar

 
Granskogen här ute är så häftig, jag är helt förtrollad över alla jättestora kottar medans hundarna är tokiga i alla rådjur som springer förbi.
 
 Skulle kunna tänka mig en sådan här sorts gran i trädgården, så cool. 
 

RSS 2.0