Kommentera här (1)
Helgen

Denna helgen har varit helt fantastisk. Startade fredagen med en lyckad löprunda med bästa vapendragaren.
 
Lördagen spenderades i trädgården, Tomas gav sig på tredje trappsteget och jag påbörjade målning av grunden på huset. Väl färdiga på kvällen så begav vi oss in till stan för lite käk, promenad och biomys. 
 
Idag, söndag, har det tvättats och jag har varit iväg på plantskolor för inspiration. Kom hem med endast en växt till tvättstugan som ersatte en snustorr och hyffsat död sen några veckor tillbaka.
 
Snart blir det lite filmmys till smattret på fönsterbläcket av snöfallet ute. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Disig morgon

 
Trädgården förändras dag för dag 😊. Min morgonrunda i trädgården är nu vandrad och nu ska jag bege mig iväg för kosläpp med mina favoriter. Gummistövlarna är packade. 
 
Och för uppdatering så är första trappsteget gutet och det ska bli spännande att se hur det gick 😊. Tror det kommer blir jättefint. 
 
 
 
 
 

Kommentera här (1)
Stek i trädgården

 
 
Vi är minst två som kommer sitta och steka i solen på vår nya entretrappa. Det är oftast vindstilla här och blir varmt som bara den. 🌞
 
 

Kommentera här (1)
April månad

Älskar att komma hem från jobb och mötas av att sambon klipper gräsmattan. Det händer mycket i trädgården nu och det gör en så glad. 
 
Det som inte står i blom är påväg upp och jag upplever att det växer såååå saaaakta. Fast det växer ju inte fortare för att jag står och tittar på det varje dag. Skulle vilja påstå att jag för tillfället inte har något trädgårdsprojekt på gång. Vi ska bygga en entrétrappa och lägga plattor..... nja jag får nog hitta på något mer som jag blir jordig under naglarna av för att få ro i själen. 
 
 

RSS 2.0