Kommentera här (0)
Inställd dejt

 
 
Hur kan man bli nervös inför en dejt när man varit ihop så många år?
Skulle hämta upp min sambo på Hyllie efter fyra dagars arbete i England, och så skulle vi gå ut och äta. Dimma och dis försenar alla flyg så nu sitter han i Amsterdam. Typiskt! Tur vi har hela livet på oss att dejta.
 
Jag fortsätter städa här hemma och putsa fönster. Ett hett tips är att INTE ha rött nagellack när ni städar....har lyckats få röd färg i taket och på ett fönster och det går inte bort. 
 
 

Kommentera här (0)
Nytt i hyllan

 
Har fått några böcker när jag fyllde år och i julklapp. Har redan läst tre av dem, har nio kvar. Har börjat på Hammarbyserien och är helt uppslukad av att lösa mord. 
 
Nya böcker
Carin Gerhardsen- Mamma, pappa, barn
Carin Gerhardsen- Vyssanlull
Carin Gerhardsen- Helgonet
Carin Gerhardsen- Gideons ring
Karin Fossum- Helveteselden
Ninni Schulman- Pojken som slutade gråta
Jojo Moyes- Etthundra mil
Jojo Moyes- Sophies historia
Sofie Sarenbrant- Tiggaren
 
 

Kommentera här (0)
Tjugotredje december

 
Julafton imorgon och jag kanske inte känner av någon julkänsla men det ska bli jättemysigt att umgås lite med familjen och bara ha det gott. Idag ska jag bara ta det lungt, fixa lite gåvor till imorgon, baka och kanske börja läsa i en ny bok. 
 
Tog en sväng om i trädgården och upptäckte att mina julrosor är påväg upp. Kan inte låta bli att gå runt och planera allt jag vill göra till våren i trädgården. 
 

Kommentera här (0)
Ute i friska luften

 
 
Åkte ut till skogen med varm choklad, gifflar och lite frukt. Jag lever länge på dessa dagar 
 
 

Kommentera här (1)
Elfte december

 
 
Piffade till mitt hakonegräs idag. Jättefint att bara knyta ihop och barnsligt enkelt. Nu är min rabatt redo för sin första vinter, eventuellt att jag hinner täcka över mina lökar och hostor så de får lite skydd också men får se hur det blir med det. Tänkte lägga på grankvistar men har erfarenheten av att det ligger barr i rabatten hela sommaren sen. 
 

Kommentera här (0)
Trivsamt.

 

Kunde inte låta bli att shoppa för femhundra kronor på blomsterlandet idag.  En stor burk med fågelmat, en blomsterbukett och lite andra blommor. Det jag skulle köpa var en, två eller tre blommor till garaget, som jag tänkte överraska han som betyder allt för mig med. Okej, lite för min egen del också då även jag cyklar någon timme i veckan där ute. Klart det ska vara mysigt i vårt gym (garage). 

 
 
 

Kommentera här (0)
Mörka, mysiga tider

 
Underbara promenader och svettiga minutrar på träningscykeln. Nu är det mörkt i veckorna så mina promenader är färre, men jag rastar mig genom att sätta mig på cykeln i garaget och trampa till ett avsnitt av Sons of anarchy. 
 
December månad, eller hela vinterhalvåret ska jag kanske skriva, innebär tid för träning, inredning och massor med mys. Trädgården vilar och inga tunga projekt är igång. Det börjar dock krypa i projektnerverna och om två veckor kommer en arkitekt som ska titta på våra ideér som vi har gällande vår ovanvåning. Det ska bli så spännande.... och dyrt blir det! 
 
 
 

RSS 2.0