Kommentera här (1)
En timme...

En timme i skogen är alltid uppskattat. Mitt sällskap snarkar högt nu och jag själv är påväg en trappa upp och tänkte läsa. Och ja som alltid annars så lär jag väl somna. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Löpning pågår....

 

Med träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens premiär-löprunda för våren så flög jag upp i morse och åt frukost för att sen kämpa mig igenom en timmes spinning. Duschad och nöjd tog jag på mig målarkläder och gick ut i garaget och målade lite brädor som ska pryda källartrappan. Väl färdig så begav jag min in till stan i hopp om en mer lyckad shopping än förra helgen. Och så blev det, en liten present till min älskade, stövlar och en tröja till mig och lite godis till mello ikväll. 

 

När jag kom hem så kände jag mig ganska nöjd och kaffesugen, så jag kröp ner med en kopp Zoégas och en ny Lars Kepler bok som jag fått av min underbara sambo. 

 

Precis innan de här klassiska huvudnickningarna som kommer när man håller på att somna, sken solen i mitt ansikte genom fönstret och lockade ut mig i trädgården. Nu sitter jag här två timmar senare och är helnöjd över dagen. Snart ska jag påbörja kvällsmaten så den är klar till Tomas kommer hem efter en dags arbete.

 


Kommentera här (0)
Shoppingsug

 
Efter en timmes spinning så var jag sjukt taggad för att åka in och shoppa loss. Jag tänkte shoppa allt möjligt som skor, kläder, smycke, inredning, böcker och ta en fika..... Det blev fika, spakel och fogmassa! Det är mycket skönare och enklare att beställa på nätet så jag får väl gör det istället. 
 
Blev så glad när jag tog en runda i trädgården och inspekterade.... Det har redan börjat knoppas och mina lökar som Chabbe typ åt upp förra året har börjat titta fram :-). Det trodde jag aldrig!
 
Älskar mossan på vårt trasiga brunnslock som förmodligen tråkigt nog kommer ersättas med ett nytt och därmed mossfritt. Såg även att vår japanske buskrossling skjuter iväg nya grenar och det gör mig lycklig i själen.. nördig som jag é.
 
 

RSS 2.0