Kommentera här (0)
Trivs

 
Bara älskar tvättdagar! Det är så trivsamt nere i källaren och nu ska detaljerna bara få falla på plats.... och snart är Tomas klar med trappan ner. Jag och Rossie ligger i soffan och löser mord (Lars Kepler) och Tomas kallar när han sågat upp en ny regel som ska skruvas på plats i trappan.
 
I love it! 
 

Kommentera här (0)
Sötpotatis

 
Idag har mina smaklökar testa på sötpotatis för första gången vilket var väldigt gott. Det passade perfekt till lax och det kommer definitivt tillagas igen. 
 
Efter maten så puzzlade jag de sista bergs-bitarna. Nu är det inte mycket kvar men det är det svåra kvar. Bara blå himmel och lite moln. 
 
Det är en sådan dag då Chabbe har varit i mina tankar hela dagen. Saknar honom så det gör ont i magen. Gossepågen! 😢 Jag vill bara köra och hämta hem honom igen och få sitta med honom i min famn och känna hans värme. Tur att jag vet att han har det bättre nu! ❤
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här (2)
Kall morgon

 
 
Soluppgång, vindstilla, kallt och tyst...  En orörd lördag är på ingång. Här hemma blir det lite plock och städ och där emellan lite bokläsning. Älskar dagar där schemat är helt tomt och man kan göra det som faller en in.
 
 
 

Kommentera här (2)
Tvättstugan tar form

 
Nu är det riktigt roligt när man börjar se hur det ska se ut. Vi kommer bråka om vem som ska tvätta sen, inte för att det varit ett problem förut men kommer kanske bli nu. Jag har redan köpt in en tvål som ska stå här och se vacker ut. Han vet inte om det ännu men självklart måste vi ha ny tvättkorg när det är såhär fint. Vi har en blå ful i plast som jag haft sen jag flyttade hemifrån.... Den har alltså några år på nacken och måste bytas ut. 
 
Älskar´t....
 
 
 

Kommentera här (8)
Tollstorp

 
Ägnade gårdagen i Tollstorp med min syster. Vi tänkte prova ta lite foto men klockan blev lite mer än vi ville och det blev sämre väderförhållande så det blev inga jättebra bilder tyvärr. Men jag får följa med igen när Jessica inte ska iväg och sko först. 
 
 
 
 
 
Tryck på bilden nedan för att läsa mer i tidningen På Landet där Lennart och Jessica blivit intervjuade;
 
 

RSS 2.0