Kommentera här (0)
Vita jordgubbar

 
Jag kan nog vänta länge om mina jordgubbar ska bli röda. Tror bestämt att etiketterna var fel för detta är inte röda gubbar. Vita gummor kanske 😉? 
 
 

Kommentera här (0)
Vita väggar

 
Tak och väggar är målade och nästan allt är på plats i mat- och vardagsrummet igen. Trodde att vi hade ljusa väggar innan men jisses vad ljust det blev med vita väggar. Jag älskar det! 
 
Tygväggen och filtar är tvättat och på plats igen 😊. 
Nu är det bara de där detaljerna kvar, tavlor,ska vi ha vitrinskåp eller inte, fönsterkarm, blomma och persienn till vårt nya fönster. Jag kan naturligtvis komma på ännu mer som "behövs" i detta nya rum som till exempel bordstabletter, eventuellt nya tavlor och varför inte nya lampor. Ett måste är lite sterainljus i någon form.
 
Åkte iväg med min personal shopper till Vellingeblomman idag i ett försök att hitta bordstabletter eller ett träd och som vanligt åkte jag hem utan att få med mig något måste. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Renovering pågår

 
En öl och roller är precis vad denna behöver en fredag som denna. Att man är så stressad i jobbet att ett ständigt tryck över bröstet sitter i är INTE ok. Jag måste hitta ett sätt att lugna ner mig och det är fort. Måste även inse att jag inte är någon superwoman som kan arbeta för fyra, man är stark när man kan säga ifrån. 
 
Inredning tycker jag är kul så det är så rogivande att måla. Huvudet spinner iväg på massa inredningsideer fast vi bestämt oss för att råspara till renoveringen en trappa upp. Minst 100 000:-, stora ideer på gång. Tur jag är bra på att renovera/inreda och spara pengar samtidigt😊. 
 
Åter till att må bra!
Trevlig helg💖
 
 

RSS 2.0