Kommentera här (0)
Instagram

 
De senaste bilderna på instagram avslöjar att mina lediga dagar innehållt en hel del läsning, promenader och mys.Tror att jag fortsätter så ett tag till. 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Beteende

Det enda som hörs i trädgården är fåglarnas kvitter efter mer mat och knastret i gräset när jag vandrar runt. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade bott kvar i en lägenhet och inte fått min trädgård, detta är terapi och det får mig att må så bra. 

 

Jag har upptäckt ett mönster som jag har. Har alltid varit så inredningstokig och vill förnya och fixa hela tiden men sen jag flyttade till hus så har trädgården tagit upp mer av min fritid och inredning har inte varit lika högt prioriterat. Vet att jag reflekterat över det någon gång och tänkt att det kommer väl tillbaka.

 

Men denna vecka har jag fått ett enormt sug på att inreda och när jag ändå är sjuk och liggandes så jag har spenderat flertalet timmar och googlat inredning som jag bara måste ha. Ja det var även lite googling på utomhusbelysning, staket och hortensior, det går ju inte att låta bli.

 

Tillbaka till min upptäckt av beteende. Satt i bilen på väg hem från jobb och tänkte tillbaka till hur det var förra året, jo minsann det stämmer. Jag var även då så himla taggad på trädgårdsprojekt och eftersom trädgården vilar under vinterhalvåret så betyder städningen när julen ska ut, NY INREDNING!!!

 

Det finns alltid något som kan förnyas och jag tycker att det är så viktigt, det lilla gör så mycket i vardagen. Eftersom projektet takkupor närmar sig och det sparas till det så får jag försöka att hålla igen och hitta det där lilla som gör skillnad. Mer om takkuporna senare, ändrade planer.

 

Jag vet inte, är jag normal?

 
 

Kommentera här (0)
I bokhyllan 2017

1. Carin Gerhardsen - Vyssan lull (Hammarbyserien)
2. Carin Gerhardsen - Helgonet (Hammarbyserien)
3. Carin Gerhardsen - Hennes iskalla ögon
4. Carin Gerhardsen - Tjockare än vatten
5. Carin Gerhardsen - Falleri fallera falleralla
6. Sofie Sarenbrant - Tiggaren
 
 
 
 
 

RSS 2.0