Kommentera här (0)
Renovering

Nu är det mesta av isoleringen uppsamlad, spån överallt. Nästa steg är att väggar och tak ska rivas ut så det endast är skalet var. 
 
Jaha vad har då jag bidragit med såhär långt....... jag har gödslat gräsmattan!!  
 
 

Kommentera här (2)
Renovering av ovanvåning

Tänkte dela med mig lite med hur det går med vår renovering. Som alltid så händer det väldigt mycket när jag är på jobb. Kom hem och då var allt utrivet, inga förebilder innan start med andra ord. Känslan när allt gammalt rivs ner och körs till tippen är underbar. 

 

Vårt mål med detta är att vi kommer använda ovanvåningen på ett helt annat sätt. Under dessa år vi har bott här så har vi inte riktigt trivts på ovanvåningen. Kylan på vintern och värmen på sommaren har skvallrat om dålig isolering. Fler rum, högre mysfaktor och mer utnyttjade ytor. 

 
 
 
 

Kommentera här (0)
Ljusare

 
Nu börjar det bli ljusare och trädgården visar tecken på att våren är på ingång. 
 
Just nu är en tid då det händer väldigt mycket men endå ingenting. Renoveringen är i startgroparna och vi har börjat riva ner allt på ovanvåningen. Till helgen flyttar vi ner sängen i matrummet och installerar oss där. 
 
Trädgården börjar så smått tillkalla min uppmärksamhet men jag prioriterar annat ett tag till. Bokläsning, cykling med serie (Sons of anarchy och New girl) , promenader, bodypump och spinning. 
 
Men idag är det fredag och vilodag... tror jag! Får tvinga mig att bara slappa. Kanske blir det en promenad och städa upp renoveringsdamm i hela huset. Får uppdatera er gällande renoveringen senare. 
 

RSS 2.0