Kommentera här (0)
9,92 km

 
Ahhh tunga moln och fåtal droppar från himeln promenixade vi en av våra underbara rundor. Ser nu att regnet faller så vi gick i rättan tid. Jag som var sugen på att klippa gräset nu.. Perfekt väder när inte solen är framme, men det ska ju helst inte regna. Det får bli en kopp te och boken till den fyrbentas höga snarkningar. Hon somna gott nu. 

Kommentera här (0)
En ny dag.

God morgon.

 

Mmm så gott det är med kaffe. Jag kan gå och bli hur sugen som helst på det. Har ni tänkt på att kaffe kan smaka så olika fastän att det är samma bönor. Vattnet är så olika, här hemma blir kaffet himla gott medan jag helst undviker det på jobb. Smaken på vattnet beror på var det kommer ifrån, vilken kvalité och hur det har behandlats innan du tappar upp det ur kranen. Ointressant egentligen men det är fakta….

 

Idag är en sådan dag då jag vill så mycket men vet inte vart jag ska börja. Jag har lite att göra men utöver det så vill jag ta den där rundan med den fyrbenta, träna, läsa, jobba i trädgården och framförallt umgås med min sambo som jobbat fem nätter i rad.  Han är så duktig.

 

Nä, här blir inget gjort.. Hopp och iväg.

 

Glöm inte leendet, det smittar av sig :-)


Kommentera här (1)
Nyfikna kor...


Kommentera här (0)
Fotorunda...

 
Naturen är helt underbar och jag njuter av att få vara den så nära. Tänker ofta på dem som bor inne i stan och aldrig får komma ut och se detta. 

Kommentera här (0)
Kvällslöpning i solnedgång

Det är precis så här jag tänker mig att en löprunda ska se ut eller upplevas. Tänk er att springa förbi en fin gammal mölla med en röd sol i bakgrunden som sakta är på väg ner. Det var helt underbart! Stannade till för att ta en bild men den blev inget bra.

Det märktes på min lilla fyrbenta att hon håller kväll vid nio, hon var inte på hugget och jag fick springa och prata med henne hela tiden och puscha på henne.

Nu har hon gott och lagt sig och jag ska hålla kväll och mysa lite för mig själv i min ensamhet.


Kommentera här (0)
Hemma igen....

 
 
Det känns i ryggen efter att ha stått upp en hel dag. Intressant men inte jätte spännande dag. Svettiga killar som knuffar ner varandra i en uppblåst madrass, massvis med skalliga tatuerade mc-killar, (Det verkar vara inne med tatueringar på hela skallen nuförtiden), väldigt högljudda mopeder och motorcyklar och en snabb gräsklippare... underhållande!
 
Nu är denna kvinnan ganska trött men jag funderar ändå på att klippa gräsmattan...eller ska jag krypa ner med boken under filten...troligtvis slutar det med John Blund en timme eller två och det ger mig lite ångest. Nä ut och klippa gräsmattan och slänga mig på en filt därute :-)

Kommentera här (0)
Landskrona

Godmorgon lediga lördag.

Picknickkorgen är nästintill färdigpackad och jag ska snart styra bilen mot Landskrona. Har en förhoppningsvis regnfri och underbar dag framför mig.

Landskronas motordag- här kommer vi:)


Kommentera här (0)
Nöjd efter besök på Agdas.

 

Alltså jag bara älskar Agdas, men kan tala om för er att det gör inte min sambo. Överflödiga och helt onödiga saker är det jag kommer hem med. Kan hålla med till viss del men han säger inte ett ljud när picknickkorgen innehåller godsaker som han ska få vara med och uppleva.


Kommentera här (1)
Lik en groda

 
Tänk att jag trodde att det var en groda när jag gick förbi och det stack upp ett huvud. Sen såg vi hur stor grodan var :-D.  Detta är då sköldpaddor som bor på paletten i Malmö. Väldigt sociala rackare och väldigt svåra att ta foto på. 
 

Kommentera här (1)
Plantera häck - Check!

 
Nu ska det bara vattnas och tittas på och se hur de växter. Det blir så himla bra här hemma och vi är riktigt nöjda. 

Kommentera här (1)
Gläggigt

Det är lerigt men det kan inte bli bättre väder för att plantera thuja. Regnet behövs och jag behöver inte vattna lika mycket. Så fint det blir.


Kommentera här (0)
Målar

Mysig morgon med lite målning runt källardörren. Vi hann inte med det i höstas när den nya dörren kom på plats. Men nu blir det snyggt:)


Kommentera här (2)
Hur långt är en mil

 
JAG HAR GJORT DET!!!!!  JAG HAR SPRUNGIT MILEN IGEN..
 


Kommentera här (0)
Det ska vara bekvämt att ligga.

 
Alltså vi har en så himla rolig flicka i vårt hushåll. Här är ett foto på en av alla hennes konstiga sovställningar. Ni kan tro att hon snarkade gott, och det var fritt fram för väderkvarnen att släppa ut underbara dofter, rakt i andsiktet på mig..puuhhh vad hon kan fisa. Tur hon är underbart charmig ;-)

Kommentera här (0)
Skogen

En varm och underbart mysig runda i skogen satt fint. Blev så himla sugen på att springa så fort vi kom ut där... Måste ta mig dit snart igen för en löprunda.


Kommentera här (1)
Strålande fredag.

 
Behöver jag skriva hur fantastiskt här ute är? Mycket blommar och en del är på gång att blomstra upp. 
 
Njuta, ja det är vi två bra på :-) 

Kommentera här (0)
Fresch..

 

Underbart.....Jag startade min morgon med lite feberkänsla och ont i halsen. En Ipren fick visa mig vägen till soffan där jag mös ner mig med den fyrbenta, boken och en kopp kaffe. BOM, uppvaknandet av skräckläsandet tre timmar senare insåg jag att jag läst ut boken. Sista raderna var lästa och jag ville vända blad och fortsätta men texten var slut…. Jisses vilken spännande bok, Sankta psyko, det borde vara förbjudet att avsluta en bok såhär spännande. Med pulsen en aning förhöjd var jag redo att ta tag i dagen som är kommen.

 

 

Vet inte om det var bokens spänning som påverkade mig men jag har fått putsat fönster, planterat om några blommor och gett dom kärlek, tvättat filtar och sänglakan, dammat, dammsugit och moppat golvet. Efter det tog vi en kisserunda och fick plockat hem lite ny dekoration till köksön. Det är så trevligt med lite grönt i vas som är plockat ute från naturen.

 

 

Nu ska jag fixa med tvätten igen och gå ut och vattna lite där vi sått gräs. Ja, jag ska nog bara mysa och flumma runt här hemma. 


Kommentera här (1)
Lapar sol

Tur vi har en lite grön hörna i vår trädgård så jag kan få njuta lite av solen. Helt fantastisk, massa fågelkvitter och inga moln på himmeln. Svittet värre men ack så härligt.


Kommentera här (1)
Spinning/core

Ja då var det dax att rasta dököttet.


Kommentera här (0)
Vad går du i?

 

Ja lyckligt lottad som man är så behöver vi inte gå barfota utan vi kan bära strumpor och skor på fötterna. Jag har en förmåga att köpa massa skor men sen använder jag inte dom. Har alltid känt mig bekvämast med Adidas eller någon annan sportsko, men varje gång jag ska ha nya så tänker jag att denna gång ska jag välja ut ett par kvinnligare och kanske lite snyggare. Jo men visst, jag köper dom och placerar dom i skostället. Där står dom och glänser och jag fortsätter mitt liv i mina gamla slitna sportskor.

 

Dessa skor som har fått äran att följa med mig hem idag är både bekväma och ser städade ut. Fruktansvärt snygga till uppvikta jeans :-D. Nu ska jag bara börja använda dom också.

 

Vad går du i för skor?


Kommentera här (1)
Fin kväll


Kommentera här (0)
Nu är jag INTE stark..

Helt slut efter en timmes Bodypump!! Anar att jag kommer sova gott efter att ha spenderat hela dagen utomhus.


Kommentera här (1)
Fasanvägen

 
Tidig morgonpromenad. Det var vi, djuren och en bonde som var ute. Undrar vart alla fasaner campar, för vi har inte sett en enda och det brukar krylla av dem på denna vägen.  Varje gång jag kommer ut och ser massvis med modeller och roliga föremål så ångrar jag att jag inte får med mig kameran, det blir ju så mycket bättre bilder. Men men, ni ser ju vad det föreställer.

Kommentera här (2)
Vi säger godmorgon

Godmorgon.

Vad dem har gjort inatt har jag ingen vetskap om för jag har sällskapat med John Blund hela natten. Lite i sju kom dem upp och väckte mig och tyckte det var dax. Vi varit ute i hägnet och busat av oss och nu ska vi packa ihop pojkarnas saker för att återförena dem med sin husse och matte.


Kommentera här (0)
Pojkarna sover över

High life.... Nu är det bara lek som gäller, och några tillrättavisningar från tråkiga Jane. Lite ordning på torpet tack!


Kommentera här (0)
Bebismys

Passar brorsdottern och myser ordentligt.


Kommentera här (0)
Löprundan blev svettig mysrunda.

 
Tänkte att vi skulle ut och springa en runda men det blev mest mys när vi kom in i skogen. Åhh det är så underbart. Inte dem bästa bilderna för dem är tagna med mobilen men ni kan ju föreställa er hur mysigt det var. Fasaner, kaninen, rådjur och fågelkvitter.....En stirrig hund som tycker att det luktar godis och en Jane med telefonen i högsta hugg för att ta bilder.

Kommentera här (0)
Sommaren är på gång.

 
Det är underbart att se allt som bara slår ut nu och sätter färg på vår jord!! 

Kommentera här (0)
Sankta psyko

Vad slår en härlig morgon utan stress och måsten, en kopp te och en bok?!

Sankta psyko, denna boken är sjukt spännande och jag kom på mig i går kväll med att nästan vara lite rädd. Haha då har man bra inlevelse i boken.


Kommentera här (0)
3 par glasögon

 

Åh så lycklig man kan bli över materiella saker. Nu har jag varit inne och hämtat hem mina nya glasögon. För första gången i mitt liv ska jag också kunna bära solbrillor och kunna se samtidigt. Nu ser jag inte så dåligt men jag vill gärna kunna köra bil och känna att jag har ögonen med mig. Tänk, nu kan jag ligga ute i solstolen med boken och läsa och SE :-). Jag behöver inte massera bort den där rynkan som sitter kvar en hel dag efter besök av solen. Ahh det är fantastiskt. 

 

Jag VÅGADE köpa ett par större denna gång. Innan har jag avskytt sådana och föredragit lite diskretare eftersom jag inte alls är så glad för brillor. Men linser är inget alternativ för mig så nu får jag våga förnya mig. Vad passar inte bättre än ett par stora glasögon till en skolflicka?!

 

Kommentera här (0)
På plats

Har alldeles glömt bort att visa hur det blev med våra nyinflyttade. Efter lite besvär så fick vi hem våra thujor och dem är nu på plats. Det blev jättebra och det kommer bli en superfin rumpa (häck). 
 
 

Kommentera här (0)
Äntligen REGN

 
Godmorgon. 
Vaknade väldigt tidigt av åskmuller och regndroppar som smattrade på fönsterbläcket, jag blev helt pirrig i kroppen. Åhh det är så mysigt och det luktar framförallt så gott med regn och åska. 
 
När jag var liten så blev jag jätterädd för blixtrar och muller. (Viskar) Jag sprang alltid ut i gummistövlar och satt mig i bilen halvt gråtandes. Idag tycker jag precis som min syster att det är jättemysigt. Jag har stor respekt för detta väderförhållande som är så kraftfullt men har lärt mig att se det på ett annat sätt. Jag kan varken stoppa  eller påverka det så varför inte njuta av det.
 
Jag hoppas att det kommer mer regn....Min trädgård behöver det. Det är så häftigt att se hur allt grönt har slagit ut. Tror inte att jag lagt märke till det på samma sätt när jag hade adress inne i en lägenhet med balkong. Det pirrar i hela kroppen och man blir överlyckligt av allt liv som börjar växa. 

Kommentera här (0)
Helt färdig

Nu sitter jag helt skakig efter en timmes bodypump och äter och hejar på Sverige i hockeyn. Herre jesus vad det var tufft idag, det var längesen jag pumpa. Så skönt det är och känslan efter träningen är helt underbar. Underbart är också att samtidigt som jag sitter här så sköter sig bevattningen ute i trädgården helt själv.

Nä nu ska jag fortsätta heja....


Kommentera här (0)
Starta dagen bra

Vi tog oss ut på en löprunda och nu är vi lite trötta och nöjda. Underbart!

Nu har vi hela dagen framför oss:).


Kommentera här (1)
En kväll på landet.

Mår så bra när jag får se en så underbar solnedgång och bara få umgås med mina älskade. Njuter av livet till tusen och skulle inte vilja byta bort något. 
 
Hockey VM är igång och jag tycker faktiskt att det är ganska underhållande. Sitter djupt insjunken och hejar och skriker till lite då och då! Sista minuterna i matchen sitter jag alltid med hög puls...det är ju spännande. 

Kommentera här (1)
Vilken sort?

Jag bara älskar mitt "pengaträd". Det är så vackert och för tillfället är bladen alldeles röda. Bladen är runda och ändrar färg till grönt.

Men jag skulle gärna vilja veta vad det är för ett träd?! Vad heter det?


Kommentera här (0)
Skönt

Idag blev det en tur till Arrie och naturligtvis blev det ett dopp. Ja inte för mig då utan för den glada tösen.

Älskar att få trava runt i denna fantastiska natur och bara få njuta.


Kommentera här (0)
Försenad leverans?!

 

Sitter ute på trädäcket och myser. Lyssnar på fåglarna som kvittrar för mig.

 

Känslorna svajar.

 

Något som kan göra mig förbannad är försenad leverans på en order. Det är en vecka sen vi var inne och beställde 60 thujor och vi blev lovade till helgen. Ja, den helgen som har passerat. Jag har ringt flera dagar och fått till svar att ordern inte är klar. Ringde lite småförbannad idag igen och nu väntar jag på att de ska ringa upp.

 

 

Är det mitt tålamod som spökar? Av någon anledning så tänder jag till på alla fyra och jag blir jättefrustrerad. Hur svårt kan det vara att hålla reda på en order? Jag hoppas på ett samtal där de säger att vi är välkomna att komma in och hämta vår beställning IDAG!


Kommentera här (0)
Ångesten är som bortblåst.

Samtalet gick jättebra och alla tunga stenar i magen är borta. Nu är det bara till att hålla tummarna på att allt går vägen.

Med ett stort leende på läpparna sitter jag nu och avnjuter en kopp kaffe och fantiserar om en grön gräsmatta :). Det här kommer bli så bra!


Kommentera här (0)
Vilken morgon

Nu har vi gått vår underbara morgonpromenad. Vilket väder. En kopp te och ett nervöst telefonsamtal innan jobb. Vilken känslig mage jag har, får så ont i magen och jag tänker alldeles för mycket.

Ett djupt andetag...... Here we go...


Kommentera här (0)
1 maj

Vi säger godmorgon och önskar 1maj välkommen....


RSS 2.0