Kommentera här (0)
Måndagsmys

 
Sitter i ett fotbad och inser att min fyrbenta dam vet precis hur man tar sig friheter och myser till det.... 
 
 

Kommentera här (0)
Mindre god öl....

.... och fiskgratäng i ugn! Ah man tager vad man haver en solig fredag som denna. En enda öl blev över efter midsommarafton och jag förstår varför...... den var ingen favorit som kommer fylla mitt kylskåp i framtiden kan jag tala om.
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Trädgården

 
 
Det händer mycket i trädgården just nu. Älskar att bara gå runt och mysa och småpilla! Det är livskvalité på hög nivå att kunna göra det. 

Kommentera här (1)
Midsommarafton

 
Midsommarafton blev en helt fantastisk dag med mycket bra sällskap. Vi skapade midsommarkransar och midsommarstång, spelade spel, grillade och åt god mat följt av jordgubbar och spel. 
 

Kommentera här (0)
En mil

 
 
Jag har nått mitt mål i år igen. Att springa en mil- check! Nu får resten av söndagen innehålla tvätt, bokläsning och bara mys. 
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Bekymmer....

 
...som är stora för mig och obefintliga för andra. Om ens problem är att man har ogräs i gräsmattan så har man det bra. Då ska man inte klaga på livet. Detta problemet som många andra problem kan man göra något åt och det har jag gjort ett försökt till idag.
 
Gick upp tidigt i hopp om en sval morgonpromenad men det var svettigt redan då. Efter promenaden fick stigan komma fram för att harva, och efter att jag räffsat, klippa gräsmattan.  
 
Nu är det dax för lite mat och sen är det bara på det igen. Då ska all jord spridas ut på gräsmattan så vi får bort spåren efter dränering. Gräsfrö och vattning. 
 
Sen somnar nog denna gott.... jag som bara skulle ligga och läsa och steka! Jaja det kan jag göra imorgon. 
 
 
 

Kommentera här (1)
Källaren och trädgården

 
 
Idag har jag fått grävt lite i källaren. Tror dock att det ska grävas lite djupare men nu är lite borta i alla fall.
 
När jag tog en paus så satt jag och tittade på blommorna vid träddäcket, de blommar fint nu. 
 
 

Kommentera här (1)
Garaget då och nu.

 

 Lite skillnad va?

 

Det gamla rucklet är borta och med det de stora granarna och massa buskage som bara delat in trädgården i olika sektioner?! Nu har vi en ordentlig uppfart som inte är mitt i trädgården. Ny syrenhäck är planterad som ska växa till sig så det blir lite mysigt runt träddäcket. 

 

Jag är så himla stolt över min otroligt duktiga Tomas. 

 

Vill du se fler bilder på garagebygget så tryck HÄR och HÄR.

 

 


Kommentera här (1)
Grävning i källaren.

 
 

Jäklar vad kvavt det var idag.  Lite lurigt väder men det var helt okey för lite grävning i källaren. Man får ju hjälpa till med det man kan och jag älskar att överraska hjärtat mitt när han har varit på jobb hela dagen. 

 


Kommentera här (2)
Två ugglebarn....

 
 
Sitter helt försjunken och lyssnar på uggleläte för att komma fram till vad dessa två skrikandes ugglebarn är för sort. Grannen sa att han sökt på det mesta.... Kattuggla, sparvuggla, jorduggla,.... då kläckte jag ut mig; har du kollat rugguggla?
 
Haha, han bara tittade på mig! Jag tyckte det var kul och det kommer väl han på senare också, eller så tyckte han bara att var konstig. HAHA.
 

Kommentera här (1)
Nittonhundrafyrtioåtta

 
Det dyker upp ett och annat spår från förr när renovering pågår.
 
 

RSS 2.0