Kommentera här (3)
Pratglada tjejer

Befriade från lektioner och fri planering med projektarbetet i den grupp man är indelad i. Så mysig har min dag varit. Tjejerna har varit här hemma och jag bjöd dem på frukost för att sen på tio minuter fixa de sista detaljerna på vår enkätundersökning som vi ska få godkänt av läraren innan vi drar igång med undersökningen. Vi hann även med lite planering om hur vi ska gå till väga innan vi övergick till sånt där tjejsnack som varade någon timme. Då ska ni veta att vi åt frukost klockan nio och klockan blev två när de gick!! 
 
Snön har börjat falla och jag kan lite tyst erkänna att jag tycker det är lite mysigt. Sitter nu och smaskar på knäckebröd med Rallarkorv på och en kopp kaffe och vet inte om jag kanske är värd en liten powernap. Jo så får det nog bli.... det är hårt att vara småhundsmatte.... 
 
 
 

Kommentarer
E M M A ♡

Hej, har skrivit ett inlägg om hur det är att leva med en mamma med cancer, skulle bli glad ifall du ville ta dig tid och läsa det :)
http://geminkaninmat.blogg.se/2014/january/dag-16-det-varsta-jag-har-varit-med-om.html

2014-01-16 @ 16:14:57
URL: http://geminkaninmat.blogg.se



Mikxki

Vilken härlig bild :)

Svar: Tack!
Jane

2014-01-16 @ 18:42:14
URL: http://mikxki.blogg.se



irma frisör och makeupartist!


Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga festfrisyrer och nya trender!

Välkommen!

2014-01-16 @ 20:43:30
URL: http://granboms.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0