Kommentera här (1)
Växerna vattnas

 
Att vakna av regndroppar som smattrar på fönsterbläcket är underbart.... mer mysigt när sambon kommer in i sovrummet följt av en kaffedoft och säger godmorgon. 
 
Idag är det tvätt som gäller och det innebär bokläsning :-). Om det spricker upp lite så blir det kanske en promenad i skogen för att rasta de fyrbenta. Älskar doften av nyvattnad skog.
 
Ska försöka få med mig Sandra tänkte jag.... Så om du hinner läsa detta innan så förbered dig på att jag ringer snart och vill hämta dig för en promenad.
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Insta update

 
 

Kommentera här (1)
Växer så det knakar.

 
 
Ni som har en monsteraväxt hemma har kanske hört när ett blad vecklar ut sig?!
 
Jag har klippt ner min monstera då jag tyckte den blev så hög och nu tackar den mig genom att ge fler grenar :-). Den överlevde beskäringen men nu ska jag få bukt med ett annat dilemma som uppstod efter omplantering..... fullt med små flugor som har flyttat in hos min växt. Bläääää... Mina bekämpnings-ingrepp består av att jag skakar grenarna och mosar flugorna med fingrarna och ibland sitter jag med damsugaren och suger upp dem, jag har även ställt ett glas med olja och spänt plastfolie med ett litet hål över så de kommer in men inte ut igen. Min skräck är ju att de ska bosätta sig i mina andra växter.
 
 
Tips på andra ingrepp så jag blir kvitt dessa småflugor mottages gärna?
 

Kommentera här (0)
Spontant..

 
Idag promenerade vi ut på grusvägen för lite nya dofter i nosen och för att slippa vända och gå samma väg tillbaka som jag avskyr så fick det bli milen. Rundan uppskattades av de fybenta och jag kan säga att det är sällan det är så tyst i huset... för nu sover de gott. Jo jag somnade också någon minut där när vi kom hem.  
 
 
Men nu är jag vaken och har städat av huset och hängt upp tvätt, kvar att göra idag är att köra ner och handla hem mat inför veckan och fixa med den sista tvätten. 
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Förälskad....

 
...i våren!  
 
 
 

Kommentera här (1)
Konferans i Örebro

 
Godmorgon.
Idag vaknade jag upp i Örebro. Helt sliten sen gårdagen som var fullproppad med information hela dagen. Det blev mycket kaffe kan jag lova! 
 
Nu ska jag ta en dusch så jag vaknar till och hoppas på att jag hinner med att jobba lite innan det är frukost. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Nollsex femtiofem

 
..... då väckte Chabbe oss och vill gå ut och kissa.. Bilden ovan visar min vy från köksfönstret. Hel underbart. När vi gick upp var himlen knall röd sen övergick den lite i gult och orange och nu vet jag inte vad det är för blandning av färg, Rött, gult, orange och rosadassigt ?! 
 
Nu lite Zoégas och bokläsning.
 
 

RSS 2.0