Kommentera här (0)
Baka blommor

Det finns inget bättre än att krypa upp i soffan en söndagskväll och känna sig så nöjd med helgen som varit, och att man dessutom tycker att det ska bli kul att komma till jobb imorgon. Min förmiddag imorgon kommer bestå av möte, möte och möte..... så roligt! 
 
För att återgå till helgen så kan jag erkänna att det här med att vänta är inget jag är bra på. Nä, jag körde till Flyinge planshop det första jag gjorde idag. Och där möttes jag av massa roligheter som kommit in.
 
 
Åh tänk om man kunde köpa lite av allt och bara ha någonstans att placera det. Jaja titta, känna och klämma kan man ju göra. Jag lyckades faktiskt hålla mig till mina planer. Har lite kvar som ska köpas in sen ska duk och singel på.
 
Fick hjälp av bästa Ellen att få ordning i rabatterna och upprepade gånger talade hon om för sina föräldrar att vi bakade blommor. Hur skulle jag klara mig utan hennes hjälp?! Nu kan det få växa och bara vara vackert 👍☺
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Blåsiga händer.

Ja nu börjar jag se ut som en husägare igen och inte en administratör 😉. Blåsiga händer och inte en enda nagel som är hel.
 
Idag har vi hämtat två släp med jord och fyllt upp rabatterna. Nu är det bara till att vänta på att plantshoparna fylls med roliga växter. Jag vet på ett ungefär vad jag vill ha men det kan lätt bli något helt annat. 
 
 

Kommentera här (0)
Skabersjös största nörd

 
 
Ja nu är jag i farten igen. Jag misstänkte att min syster skulle inspirera mig vilket hon gjorde. Nu är jag igång med att bygga en ny/större rabatt. 
 
Söndagskväll och mörkret bryter sig in även i vår trädgård så det är bara till att inse att detta får vila en vecka. 
 
 

Kommentera här (0)
Trädgårdstankar

 
Idag styr bilen till Flyinge plantshop. Mitt huvud har gått på högvarv hela veckan efter att detta blev bestämt. Hjälp.... jag vill så mycket. 
 
Förmodligen så kommer jag åka hem utan något nytillskott och fegar ur, men drömmen är att jag hittar massor som passar in i mina ideer. Jag har tagit fram en karta på tomten som jag försökt planera efter och jag har gjort en trädgårdskalender. Nördigt jag vet, men roligt och lärorikt. Min syster är gränslös när det gäller ideer så jag blir förhoppningsvis inspirerad av henne. 
 
Önska mig lycka till...... 😊
 
 

Kommentera här (2)
Knoppar

 
Sjätte mars och snö faller på knopparna som så småningom ska slå ut. Nu börjar det krypa ordentligt i mina fingrar som bara vill ut i trädgården och ställa till med något. Har bokat syrran nästa helg för äventyr, det börjar bli okej att åka ut till plantshoppar och "titta" och inspireras. Jag har fått ok på att få koppla på släpet och med det så är jag rädd för att mitt "titta" kommer bli dyrt. 
 
 
 

Kommentera här (0)
Rasta dököttet

 
 
Kände ett sug på att få springa av mig och så fick det bli. Jag rekommenderar inte att äta två hemmagjorda hamburgare precis innan som uppladdning. I sex kilometer pendlade burgarna mellan mage och strupe.
 
Det är väl sådana här rundor som gör andra rundor lättare. Nu blir det skivad banan och kiwi... är fortfarande kräkmätt och orkar egentligen inte äta mer men måste äta upp frukten innan den blir gammal. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här (0)
Instagram

 
 
 

RSS 2.0