Kommentera här (3)
Att sprätta pengar på onödigheter.

Varför är det så tråkigt att köpa strumpor??? Det är ju något som man alltid förväntar sig finnas i lådan, och där får absolut inte gå hål i dem.

Men det börjar sina på strumpfronten för både mig och sambon, jag fick köpt några par till oss båda idag så nu klarar vi oss ett tag.

Jag kom även ihåg att köpa nya grytlappar som skulle gjorts för längesen. Till dem kunde jag inte motstå den tillhörande duken som nu ligger på vår köksö och bara ser så fin ut. Sambon kommer få toss på mig så det var tur jag fick strumpor med mig hem till honom också. Haha. Kvinna som jag är så vilseleder jag honom och visar honom strumporna och blinkar lite så tänker han inte på dem andra onödiga köpen :-)

Jag slank även in i bokaffären och fick med mig två böcker som jag skrivit om tidigare.

Det jag åkte in för att handla var det flytande till nyår, och det gick sådär.. Väl där inne kom svettningarna och jag kände paniken ta över. En flaska vin, några öl, cider och jägermaister fick jag med mig. Problemet är att jag fick alldeles för lite så vi får åka in tillsammans och komplettera :)

Nåja.. Nu ska jag dricka mitt kaffe och sitta och tafsa på den nya duken:)

 


Kommentera här (3)
Bara lilla jag...

-Varför lägger du aldrig ut bilder på dig själv?
 
Det har jag inget riktigt svar på mer än att jag inte springer och tar foto på mig själv. Förvisso är det ett bra sätt att få bloggen mer personlig och kanske lite roligare för er, det är ju alltid kul med bilder på skribenten som sitter vid datorn.
 
Om så önskas så ska jag ta helt galet många bilder på mig själv och bara ösa på med inlägg....Ehh inte riktigt kanske. Men jag lovar.. Fler bilder på bara lilla jag!
 
Jag har bara så himla svårt för att se vanlig ut när det tas bilder!!!
 

Kommentera här (4)
Varning för charmerande modell

 
Nu har ännu en inredningsdetalj letat sig hem till oss och jag njuter när jag beskådar den. Den är uppfunnen på en gård där en hel hög med bråten legat och skräpat. Hur snygg skulle inte denna göra sig i samma rum som det gamla bord jag tog in från trädgården.
 

Det ända som gör mig lite osäker är att korgen är så himla stor. Lika stor som bordet.

 

Inte utan att försöka så ska jag köpa några filtar och fylla den med det och placera den i rummet.

 
 
Vad hade du gjort med denna vackra korg?
 

Kommentera här (1)
God jul


Kommentera här (0)
Dagen före

Busväder.ja.

Eftersom det är så himla kallt ute idag så håller vi oss inomhus så mycket som möjligt. Brr.

Jag underhåller mig med tvättvikning, bokläsning, fika och lite mys här hemma.

Önskar er en riktigt god jul och hoppas ni har det bra!!


Kommentera här (2)
Bilder- Iphone- Varning för snusk


 
Frågor på detta? Har inte alla sådana här bilder?

Kommentera här (1)
Snack om fyrsamhet.

Vi har haft detta på tapeten förut och pratar mycket kring det här att bli fyra i familjen. Nu har jag påbörjat en lista med både för- och nackdelar. Diskussionen fortsätter...
 
Hur tänker du kring att skaffa en hund till? Är det bra eller är det dumt? Hur ska jag tänka? Vad är viktigt och vad är mindre viktigt?

Kommentera här (0)
5 bilder från mobilen.

Tänkte bjuda på några bilder som ligger i min mobil.
 
Det är så roligt att titta tillbaka. Vissa bilder undrar man vad man tänkte på men dem flesta är roliga att se. Jag är väldigt flitig med att använda kameran på mobilen. Jag fotar allt som jag känner kan vara värt att minnas.
 
 
Detta var 5 bilder av 736 så det kommer fler :-)
 
 

Kommentera här (1)
Mest kommenterade bilder.


 
Dessa två bilder har fått mycket kommentarer och har gillats av er läsare. Vill du se alla bilder som denna underbara morgon bjöd på så tryck HÄR. Vilken gillar du bäst??
 
 

Kommentera här (0)
2 böcker som måste läsas.

Jag började läsa Lucy Dillons bok men fick Femtio nyanser av honom i handen och kan bara inte vänta på att få läsa den. Har hört så mycket om den och är nyfiken och förväntansfull. Jag ska läsa Hundar, hus och längtans hjärtan efter att jag fått reda på vad denna omtalade bok bjuder på.
 
Har du läst boken och vad tyckte du om den?

Kommentera här (2)
Det gamla bordet är på plats.

Kommer ni ihåg det gamla bordet jag berättade om?
 
Nu är det avborstat och placerat i vårt sovrum. Nu har jag blandat gamalt med nytt och det känns som att detta kan bli riktigt bra :-). Att bli helt färdig med ett rum tror jag aldrig att jag blir. Finns alltid något att tillägga eller förändra.
 
Den dagen då en tv ska placeras i vårt sovrum kommer jag att flytta på bordet igen. Men nu får det vara såhär sålänge.
 
 
 
Mysigt va?
 
 

Kommentera här (2)
Djupt, sorligt och personligt.

 
Hittade en gammal anteckning från förra året i min mobil som jag tänkte dela med mig av nu då jag känner mig lite starkare.
 
 
Julen är något som är så ångestladdat för mig, och som jag idag vet är för många andra. Det finns så många trasiga familjer där jul och nyår inte är så särskilt trevliga högtider. Bara påtvingade dagar då allt måste se så bra ut utåt. Sakta men säkert lär jag mig att slappna av och vara i nuet under dessa jobbiga dagar.

Kommentera här (1)
Tolv-tolv-tolv

Snart har hela denna mitt i veckan dagen passerat.

Det går ju bara att njuta av detta väder som det bjuds på. Det är så vackert. Hoppas det kommer snö på julafton för känslans skull.


Kommentera här (1)
Liebster award! :)

Så himla trevligt. Jag har fått en liebster award från Nanooks. En mysig blogg där man får följa en väldigt stilig siberion husky.

Jag ska nu svara på dessa medföljande frågor och sedan ge awarden vidare till fem stycken bloggar. Puhh då börjar jag...

 

♥ Drömresa?
- Jag har alltid önskat att få ta mig till Jamaica. Australien skulle också var väldigt häftigt att få komma till.

 

♥ Favoritsysselsättning?
- På första plats kommer ju min sambo, att få umgås och uppleva världen tillsammans med honom. 

 

♥ Hur många gånger går du in på Facebook per dag?
- Ansiktsboken..... Hmm säkerligen på tog för många gånger. Jag klassas säkert som beroende. Jag går mest in för att kolla om där är någon uppdatering som kan beröra mig. Det är inte jätteofta jag delar med mig av något där då jag hellre gör det här i bloggen.

 

♥ Vad önskar du dig i julklapp?
- Den listan växer under årets gång och blir väldigt lång men när frågan kommer och julen närmar sig så är det tomt på önskemål. Men böcker uppskattas alltid. En vit jul med massor av skratt och kärlek... kan man önska sig det?

 

 ♥ Favoritmat på julbordet?
- Eftersom jag tillhör den kräsna kategorin så drar jag mig till köttbullarna, prinskorvarna och äggen. Inte ens snapsen lockar. 

 

 ♥ Drömyrke?
- Det är en så svår fråga. Jag ställer mig den dagligen och försöker komma på vad jag vill göra. Att ha ett hunddagis hade nog varit ett jobb fyllt med kärlek och glädje.

 

 ♥ Favorittidning/magasin?
- Alla sorters heminredningsmagasin.


 
♥ Favoritplats i Sverige?
- Hemma i vårt hus såklart.

 

 ♥ Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost?
- Svensk husmanskost klår ju allt.

 

♥ Favoritdesigner?
- Hur sa??

 

♥ Vad gör dig lycklig en måndag?
- Måndagar är bra dagar för mig eftersom jag är ledig då. Men den ser nästan alltid likadan ut. Långpromenad med hunden, handling inför veckan, matlagning och träning.

 

♥ Vad driver dig att skriva blogg varje dag?
- Känslan av att få dela med mig av det jag brinner för är så kul. Respons och möten med andra människor via bloggen och in real är ju så himla roligt. Jag tror att jag använder min blogg som andra använder Facebook. Uppdaterar om något som hänt under dagen. Och även att jag ibland lättar på mina djupare tankar och delar med mig det här.

 

Jag önskar att jag kunde skriva av mig mer och få ut mer av vad jag har inne i mitt huvud. Ofta har jag känslan av att jag vill sätta mig ner och skriva, men jag vet inte vad. Det tar ofta stopp när jag sätter mig och ska få ner det i ord. Vad kan vara roligt för er att läsa och hur stort behov har jag att lätta mitt hjärta här i bloggen?!

 

♥ Om du fick välja själv, vart skulle du då vilja bo?
- HÄÄÄR, i vårt hus och ingen annanstans. Trivs till tusen och skulle aldrig vilja byta ut detta mot något!

 

♥ Stadsbrutta eller lanttös?
- Riktig bonnatös. Älskar landet och miljön ute på vischan. 

 

♥ Vilken är din största tillgång enligt dig själv?
- Svårt. Jag är glad och försöker alltid vara possitiv. Jag har nära till skratt och det gör jag med höga toner.

 

♥ Vilken är din största tillgång enligt andra tror du?
- Jag tror att andra tycker att jag är snäll och rolig. Högljudd?!! ;-)

 

♥ Favoritmat?
- Amerikans kallops. Ett recept som mamma alltid kokade ihop och som alltid får ens mage att bli mätt och nöjd. Har en dendes att alltid äta för mycket av denna goda maträtt.

 

♥ Har du någon kändis du är inspirerad av?
- Vet inte vem det skulle vara. Om inte min sambo så kanske Maria Montazami.

 

♥ Tror du på tankens kraft?
- Haha. Nä det gör jag väl inte om någon frågar såhär. Men om jag skulle sitta ensam och slagen i soffan och vara väldigt sugen på någon så skulle jag nog tänka tanken och önskat att det funkade.

 

♥ Vart vill du åka på semester nästa gång?
- England kanske, eller varför inte irland.

 

♥ Vad är lyx för dig?
- Lyx för mig är när jag finner sinnesro och bara får njuta av nuet. Att inte ha en tanke på klockan och massa måsten. Lyx är för mig att ha det bra, må bra och få vara frisk. Att få ha massa ödmjuka, goa och roliga människor runt omkring.

 

 

Då ska jag lyfta fram fem bloggar som jag tycker utmärker sig och drar till sig min uppmärksamhet.

 

Min lillasyster Suzanne: Det är ju bara så underbart att få läsa en tonårstjejs tankar och funderingar. Hon skriver roligt och även lite djupare ibland. Ja, sättet att se på livet från en tonårstjej.

 


Min älskade Sandra: Ingen storbloggare men en helv*tes bra kompis som alltid finns där. Jag delar med mig av det hon delar i sin blogg. Resten behåller jag för mig själv. Det som utmärker henne utöver att hon är en väldigt bra vän är hennes humor. Hon är bara så skön och jag älskar hennes sätt att uttrycka sig.

 

Maria Montazami: Jag bara älskar att sjunka in i Marias blogg och bara få känna vilken fantastisk värd hon lever i.

 

Jaha..det var tre bloggar... Då har jag två till.. hmm få se nu...

 

Sara: Här har ni en mysig blogg som man blir glad av att läsa. Possitiv och inspirerande blogg.

 

Erika: Även detta är en mysig och inspirerande blogg som jag ofta återkommer till.

 

 

 

Tusen tack igen Nanook det här var ju jättekul. Min vovve hälsar // Tassen

 

 


Kommentera här (0)
Vitt och så ljuvligt.

Andra ljuset brinner och det är helt vitt ute och snön fortsätter falla. Julkänslan är och hälsar på och det är så himla mysigt. Att jag älskar att gå ut och skotta så svetten rinner är kanske lite konstigt för er men jag tycker att det är så roligt. Mer roligt är det om jag kan underlätta för andra så de kommer fram.

 

 Nu sitter jag och laddar och ska ta mig ut och skyffla bort snön som fallit under natten. Det gör absolut inget om det fortsätter snöa hela dagen….. Jag bara njuter. Skulle nog vilja säga att det är terapi för mig att springa här ute och mysa.

 

 

Kommentera här (1)
Ni kommer inte tro mig...

...men efter att vi fick färg på väggarna i vårt allrum så kände jag att detta är vårt sovrum.

 

 Jo, detta rum är mycket mindre och har en varmare känsla. Nu ska jag bara fixa lite smådetaljer sen är jag supernöjd.  Det känns så rätt. Låter löjligt kanske, men jag är så glad för att vi provade ställa in sängen här igen. Tror att man måste se det på plats för att få det rätta intrycket, tycker inte att bilderna fångar känslan riktigt.

 

Jag kom aldrig riktigt till ro i det andra rummet som kommer att göra sig perfekt till ett hängrum.  

 

Nu sover hon som en prinsessa bredvid sin prins.

 

 
Så vad tycks??

Kommentera här (2)
Julgranen är på plats.

 
Det doftar så gott och lyser upp så mysigt. Älskar vår tillvaro.

Kommentera här (1)
Fasanvägen

Åhhh det är så mysigt att komma ut och gå i det vita. Jag bara älskar det och vill ha mer.


Kommentera här (0)
Husqvarna får arbeta.

Ni kommer tro att jag är helt tappad när ni får reda på vad det är jag sysslar med...

På bilden ser ni att jag syr gardiner... Men till vad?!? Jo ni ska snart få se men jag är inte riktigt färdig så ni får hållas.

Det här blir jättebra och kan inte bli bättre:)

Nu ska jag med ett brett leende klä på mig och gå ut och skotta vår uppfart. Älskar allt detta vita och kalla. Mysfaktor på hög nivå.


Kommentera här (2)
Iskallt och bara så underbart.

 
Jag skulle kunna vara ute hela dagen och bara njuta. Det är så vackert. Med risk för att få sura toner så vill jag önska mer snö :-). Bestående kyla och massor av snö.

Kommentera här (1)
Många olika världar.

Nu har snart detta år med massor av läsning passerat. Jisses vad det går fort. När jag läste ut den senaste boken så sa jag att jag skulle pausa med mitt läsande för i år.

 

Det gick sådär. Nu har en ny bok öppnat sin värld för mig och jag kan inte låta bli att sjunka in och bara njuta.

 


RSS 2.0