Kommentera här (4)
Hitta din energi

Hitta ditt energiställe.

 

Ta din cykel, bil eller hoppa i dina rullskridskor och dra iväg och bara stanna på första bästa ställe som ser inbjudande ut. Jag tog med mig kameran och den fyrbenta i bilen och körde en åker bort och stannade där. Begav mig ut för att utforska och se om jag kunde hitta nya ställen att vandra på. Det ångrar jag inte. Hit kommer jag många gånger till, och om inte för att sitta och lapa i mig energi och rensa tankarna, så för att rasta doggen. Helt underbart och det luktade godis i den fyrbentes doftkanaler efter alla rådjursspår och alla andra djur som bor där ute i skogen. Kan tala om för er att hon snarkar gott nu.

 

Ny runda.

När jag satt där och lokaliserade vart jag var så tror jag mig ha kommit på en ny runda som vi kan gå och med utgång hemmifrån.

 

Utforskning som gett resultat.

 


Kommentarer
LILITH - Boktokig mamma med borderline

sv: Ja det är verkligen supersmidigt. Lite tråkigt när man ska göra för en hel månad, men otroligt skönt när det är klart.

2013-03-24 @ 16:16:24
URL: http://www.lilith.se



Y A S M I N E

re: Bara smör! Det var ovanligt. Jag har dock ett bröd som även jag bara har smör på. Rostad hönökaka. Då, eftersom jag enligt mitt schema måste ha en skinka på mackan, brukar jag äta den på sidan om. Haha

2013-03-24 @ 16:48:22
URL: http://medy.blogg.se



carriewoman

med rossie på bilderna blir så mycket finare. :)

2013-03-24 @ 19:31:18
URL: http://roadsinmylife.blogg.se



JUNITJEJ

Fantastiska bilder!
Tänk att få sväva uppe i luften? Det ser så härligt ut! Men tänk om inte fallskärmen skulle funka och det blir livsfara istället?!

2013-03-24 @ 20:32:40
URL: http://www.junitjejen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0